Friday, February 17, 2012

Ναι σε Όλα: Ανοιχτή Επιστολή στον Ηγέτη της Νέας (Ακροδεξιάς) Δημοκρατίας


Κύριε Σαμαρά, αφού υψώσατε το αντιμνημονιακό λάβαρο, αφού διαπεράσατε τα αυτιά μας με τις πατριωτικές σας κορώνες, αφού στηρίξατε την μη εκλεγμένη ψευδοκυβέρνηση Παπαδήμου, αφού θέσατε ως κόκκινη γραμμή τις επικουρικές συντάξεις και απειλήσατε να καταψηφίσετε, αφού είπατε τελικά "Ναι σε όλα", τώρα λέτε ναι και σε όλα τα άκρα της δεξιάς, δεχόμενος στην αυτοαποκαλούμενη Νέα "Δημοκρατία" δύο ακροδεξιούς βουλευτές.

Κύριε Σαμαρά, με τη στάση σας λέτε στους νοικοκυραίους ψηφοφόρους σας πως και οι ακροδεξιοί χωράνε στη Δημοκρατία. Λέτε στους συντηρητικούς ψηφοφόρους σας πως οι υστερικοί λόγοι μίσους του Γεωργιάδη είναι θεμιτοί. Κι όταν νομιμοποιείτε τους ακροδεξιούς, κάνετε πιο προσιτούς τους φασίστες και τους ναζιστές. Η στήριξη αυτή σε χουντικούς, ακροδεξιούς και ρατσιστές υποψηφίους σας καθιστά συνυπεύθυνο για την επικείμενη άνοδο των δημοσκοπικών ποσοστών της χρυσής αυγής και την πιθανή είσοδό τους στη Βουλή. Σας καθιστά συνυπεύθυνο για τις ρατσιστικές επιθέσεις που όλο και θα πληθαίνουν. Σας καθιστά συνυπεύθυνο για τις πιθανές επιθέσεις ακροδεξιών στοιχείων σε διαδηλωτές αφού θα πάρουν θάρρος και θα παραδειγματιστούν από τον πρώην ΕΠΕΝίτη Βορίδη και το τσεκούρι του.

Κι από τη στιγμή που σήμερα εκκολάπτετε το αυγό του φιδιού για να καταφέρετε την αυτοδυναμία, στο μέλλον δεν θα μπορείτε να κάνετε τον έκπληκτο που γεννήθηκαν φίδια.



2 comments:

  1. Αγαπητέ κύριε Διογένη:

    Μα δεν είναι υπέροχος; Δικαίως δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθή ως ο Γκούφυ της ΝΔ;

    Βήμα 1ο: Η ΝΔ είχε τον ακροδεξιό Κατατζαφέρη.
    Βήμα 2ο: Η ΝΔ δίώχνη τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη δια να βγάλη απο πάνω της την ρετσινιά της Ακροδεξιας.
    Βήμα 3ο: Καρατζαφέρης με καινούριον κόμμα μαζεύη όλα τα μπουμπούκια της Ακροδεξιας.
    Βήμα 4ο: Στο μεταξύ η ΝΔ αλλάζη 2 αρχηγούς.
    Βήμα 5ο Ο Καρατζαφύρερ διώχνη τα μπουμπούκια του.
    Βήμα 6ο: Μπουμπούκια της Ακροδεξιας ξαναμπαίνουν στην ΝΔ!

    Ooops! I Did It Again,
    Dr.Φλάντζας

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...