Tuesday, September 18, 2012

Αίμα-Τιμή-Καθημερινή




Ή πώς ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Τεγόπουλος, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και ο Μέγας Νοτάριος του Οικουμενικού Θρόνου σε πληροφορούν, και προασπίζουν τα συμφέροντα σου, και ουχί τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των κατασκευαστικών ομίλων, των πολιτικών και της εκκλησίας.




Α. Οι Χρυσαυγίτες παραβαίνουν τους νόμους.

Β. Οι Απεργοί παραβαίνουν τους νόμους.

Άρα 

Γ. Απεργοί και Χρυσαυγίτες είναι το ίδιο παράνομοι.









Το MEGA



Ο σταθμός άρχισε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου 1989. Ήταν ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός ιδιωτικός σταθμός, αν δεν συνυπολογιστούν κάποιες άλλες σποραδικές ιδιωτικές και δημοτικές προσπάθειες, που δεν είχαν συνέχεια. Η προσωρινή άδεια "δοκιμής τοπικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού" για τη λειτουργία του δόθηκε επί συγκυβέρνησης Τζανή Τζαννετάκη. Το 1993, δόθηκε άδεια λειτουργίας, ισχύος 7 ετών, η οποία διατηρείται νομοθετικά σε ισχύ μέχρι και σήμερα, όπως γίνεται και με τους υπόλοιπους ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, παρ' όλο που το 4ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει κρίνει ότι οι αλλεπάλληλες παρατάσεις νομιμότητας των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ είναι ουσιαστικά παράνομες και αντισυνταγματικές.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι ιδιοκτησία της "Τηλέτυπος Α.Ε". Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» και διακριτικό τίτλο "Μέγκα Τσάνελ" (Mega Channel) ως τηλεοπτικό δίκτυο πέντε εκδοτών (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Τεγόπουλος, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος).




Α. Οι Χρυσαυγίτες κουβαλάνε καδρόνια.

Β. Οι Οικοδόμοι κουβαλάνε καδρόνια.

Άρα

Γ. Οικοδόμοι και Χρυσαυγίτες είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.



Η Καθημερινή

Ανήκει στον εφοπλιστικό όμιλο Αλαφούζου. Θεωρείται εφημερίδα της Κεντροδεξιάς με σημαντική επιρροή στους κύκλους της φιλελεύθερης παράταξης. Στην εφημερίδα αρθρογραφούν τακτικά οι Σταύρος Λυγερός, Παντελής Μπουκάλας, Πάσχος Μανδραβέλης, Χρήστος Γιανναράς, Ελένη Μπίστικα, Πέτρος Παπακωνσταντίνου κ.α. Διευθυντής είναι ο Αλέξης Παπαχελάς.
Η "Καθημερινή" μετά την Μικρασιατική Καταστροφή κράτησε μια έντονα αντιπροσφυγική στάση, προτείνοντας να μη δοθούν πολιτικά δικαιώματα στους διωγμένους Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου.
Κράτησε σκληρή αντιβενιζελική στάση στα χρόνια του Εθνικού Διχασμού.
Το 1936 η Καθημερινή στήριξε τόσο την υπηρεσιακή κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά, όσο και τη Δικτατορία της 4ης Αυγούστου.



Α. Οι Χρυσαυγίτες φοράνε κράνη.

Β. Οι Μοτοσικλετιστές φοράνε κράνη.

Άρα 

Γ. Μοτοσικλετιστές και Χρυσαυγίτες είναι τα δύο άκρα.




Το Βήμα

Ο Σταύρος Ψυχάρης (γεν. Αθήνα 1 Ιανουαρίου 1945), είναι Έλληνας εκδότης, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Είναι Πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) από το 2009. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης δημοσιογραφικής και εκδοτικής σταδιοδρομίας του, ο Ψυχάρης υπήρξε προνομιακός συνομιλητής του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και θείος του ήταν ο Κώστας Λουλές, ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ.  Άρχισε την δημοσιογραφική του καριέρα το 1964 στην αριστερή εφημερίδα "Δημοκρατική Αλλαγή" -ενώ ήταν γραμμένος και στον Ελληνο-Σοβιετικό Σύνδεσμο- για να προσληφθεί κατά της διάρκεια της δικτατορίας ως κοινοβουλευτικός συντάκτης της εφημερίδας Έθνος. Από το 1972 εργάζεται στο εκδοτικό όμιλο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), αρχικά ως δημοσιογράφος και εν συνεχεία ως πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας Τα Νέα. Μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών το περιοδικό της ανανεωτικής αριστεράς Αντί υποστήριξε ότι ο Ψυχάρης διατηρούσε επαφές με ορισμένους αξιωματικούς του καθεστώτος που του έδιναν πληροφορίες για τη συγγραφή του βιβλίου του Τα Παρασκήνια της Αλλαγής, ισχυρισμός που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλο. Στις εκλογές του 1974 ο Ψυχάρης σκεφτόταν να πολιτευθεί με την Ένωση Κέντρου αλλά τελικά δεν το έκανε. Από το φθινόπωρο του 1983 είναι διευθυντής της εφημερίδας Το Βήμα. Το 1996 διορίστηκε Διοικητής του Αγίου Όρους από την κυβέρνηση Σημίτη, θέση που διατήρησε μέχρι το 2001. Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή και από το Σεπτέμβριο του 2003 του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου του Ομίλου, όπου συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο των εκδοτικών εταιρειών του ομίλου ΔΟΛ. Είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Λαμπράκη (παλαιότερα Ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη), θέση που ανέλαβε μετά το θάνατο του ιδρυτή του ιδρύματος Χρήστου Λαμπράκη το 2009, ενώ εκλέγεται πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, αναλαμβάνοντας ο ίδιος, εκτός από την έκδοση του Βήματος και την έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα. Τιμήθηκε στις 20 Ιουνίου 2010 από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως για την προσφορά του κατά την περίοδο που διετέλεσε Διοικητής του Αγίου Όρους με το οφίκιο του Μέγα Νοταρίου του Οικουμενικού Θρόνου.



Α. Οι Χρυσαυγίτες μαχαιρώνουν ανθρώπους.

Β. Οι Χειρουργοί μαχαιρώνουν ανθρώπους.

Άρα

Γ. Χειρουργοί και Χρυσαυγίτες είναι το ίδιο εγκληματίες.






Αφορμή:

Το Βήμα 16/09/2012 Πρετεντέρης: «Χρυσή Ευκαιρία»: Μπορεί η Χρυσή Αυγή να αποδειχθεί χρυσή ευκαιρία; Ναι, μπορεί.

Καθημερινή 16/09/2012 Κασιμάτης: «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία»: Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή.

Το Βήμα 17/09/2012 Κέζα: «Οι νταήδες της ζωής μας»: Και μην πει κανείς ότι έχουν κάποιο ιδεολογικό πλεονέκτημα απέναντι στους χρυσαυγίτες.


Η εικόνα πάρθηκε από το Left.gr


Τα στοιχεία για το κανάλι και τις φυλλάδες είναι απλώς από τη Wikipedia

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...