Thursday, November 15, 2012

Η πραγματική λίστα με τους Προδότες (ΙΙ)

εναλλακτικός τίτλος: Η Γαλάζια Πολυκατοικία και η Χρυσή Αυ(λ)ή της









Όπως ήδη θα κατάλαβες ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας, η πραγματική λίστα με τους προδότες συμπληρώνεται με το όνομά σου.

Είσαι προδότης, καθώς ψηφίζεις ένα κόμμα που ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως "λαϊκή δεξιά", ή ως κόμμα "κεντροδεξιό", "συντηρητικό", ή και "φιλελεύθερο" (επί Μητσοτάκη), στην πραγματικότητα αποτελεί ένα συσσωμάτωμα φιλοβασιλικών, φιλοχουντικών, ακροδεξιών, φασιστών, και ίσως σε λίγο καιρό και ναζιστών.

Δεν το ήξερες;

Δεν το πιστεύεις;

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία του κόμματος:

Το 1977 εμφανίστηκε στις βουλευτικές εκλογές η Εθνική Παράταξις, ένα ιδεολογικά παραδοσιακό συντηρητικό κόμμα, που επιχείρησε να εκπροσωπήσει όσους είχαν ψηφίσει υπέρ της μοναρχίας στο δημοψήφισμα του 1974, συγκροτώντας ένα φιλομοναρχικό πόλο στο κομματικό σύστημα. Η Εθνική Παράταξις κέρδισε το 6,8% του εκλογικού σώματος.

Ωστόσο η Εθνική Παράταξις δεν "περπάτησε", και οι βουλευτές της προσχώρησαν στη ΝΔ λίγο πριν το 1980.    


Η Εθνική Πολιτική Ένωσις (ΕΠΕΝ) ιδρύθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1984. Ιδρυτής της και "πνευματικός" ηγέτης της ήταν ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ήταν ένα ελληνικό εθνικιστικό πολιτικό κόμμα που ιδεολογικά υπεράσπιζε το καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών.
Παράλληλα δημιουργείται και η Νεολαία ΕΠΕΝ, και πρόεδρός της διορίζεται, από τον ίδιο τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σήμερα γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Μετά την παραίτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου, πρόεδρος της Νεολαίας ΕΠΕΝ γίνεται ο Μάκης Βορίδης, μετέπειτα στέλεχος και βουλευτής του ΛΑΟΣ, και νυν βουλευτής της ΝΔ. Η νεολαία διαλύθηκε τελικώς, με τη διάλυση της ΕΠΕΝ, το 1996.

Τα πρώην στελέχη της ΕΠΕΝ, καθώς και της νεολαίας ΕΠΕΝ απορροφώνται αργότερα από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ.


Το κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) ιδρύθηκε από τον πρώην δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γεώργιο Καρατζαφέρη, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000.
Στο ΛΑΟΣ μετά το 2005 προσχώρησε και το ακροδεξιό πολιτικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Κατά το παρελθόν, στις λίστες του ΛΑΟΣ συμπεριλήφθηκαν στελέχη του (ναζιστικού) εθνικιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή, τα οποία όμως, αργότερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απομάκρυνε από όλα τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Στις 19 Αυγούστου 2011 ανακοινώθηκε η προσχώρηση στο ΛΑΟΣ του πρώην ακροδεξιού, υπουργού και βουλευτή με την ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη.
Το Νοέμβριο του 2011 συμμετείχαν στην κυβέρνηση συνεργασίας οι βουλευτές του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης, Μάκης Βορίδης και Γιώργος Γεωργίου. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2012 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την άρση της στήριξής του στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Έτσι, οι μετέχοντες από το κόμμα στην κυβέρνηση παραιτήθηκαν από το υπουργικό αξίωμα εκτός από τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δυο μέρες μετά, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης διαγράφηκαν από την κοινοβουλευτική ομάδα, επειδή υπερψήφισαν τη δανειακή σύμβαση, και αργότερα εντάχθηκαν στη ΝΔ.
Τον Μάιο του 2012, μετά την απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου, οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Κώστας Κιλτίδης, Θανάσης Πλεύρης, Γιώργος Ανατολάκης, Παύλος Μαρκάκης, και Κυριάκος Βελόπουλος, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, για να συστρατευτούν με την ΝΔ, μετά τις Εκλογές της 17ης Ιουνίου.


Σήμερα, λοιπόν, ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας, ψάχνεις να βρεις επιχειρήματα για να δικαιολογήσεις την παρουσία όλων αυτών των φιλοβασιλικών, φιλοχουντικών, και ακροδεξιών στο κόμμα που ψηφίζεις. Πολύ φοβάμαι πως σύντομα θα ψάχνεις και αντίστοιχες δικαιολογίες για την προσχώρηση Χρυσαυγιτών στη Γαλάζια Πολυκατοικία.

Αυτό σκέψου το και ως μια –μερική- απάντηση στην όλη προπαγάνδα του Σαμαρά, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και των απανταχού νεοφιλελεύθερων, περί της "σύγκλισης των δύο άκρων". Το ακροδεξιό άκρο δείχνει ιστορικά τις πραγματικές συγγένειές του. Η Γαλάζια Πολυκατοικία ήταν πάντα πολύ φιλόξενη προς τους ακροδεξιούς και τους φασίστες, και η Χρυσή Αυγή αργά ή γρήγορα θα "συγκλίνει" με τη Νέα Δημοκρατία και μέσα στο κοινοβούλιο.

Ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας σου δίνω και έναν χάρτη της Γαλάζιας Πολυκατοικίας, για να μην πεις ποτέ πως δεν ήξερες:

Στα ρετιρέ και τους επάνω ορόφους της Γαλάζιας Πολυκατοικίας κατοικούν οι καθωσπρέπει δεξιοί. Στους χαμηλούς ορόφους μένουν οι βασιλικοί, και στο ισόγειο είναι στοιβαγμένοι οι χουντικοί. Στα σκοτεινά και σαπισμένα υπόγεια κρύβονται οι φασίστες, ενώ στην αυλή της μπαινοβγαίνει κάθε βράδυ η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής για να ξεπλύνει τα χέρια της από τα αίματα.




χρησιμοποιήθηκε υλικό και από εδώ:
  

1 comment:

  1. "...Ελάτε στη διανομή της εξουσίας..."
    Καρατζαφέρης 1998
    http://xristospolitis.wordpress.com/2011/11/16/%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...