Saturday, November 2, 2013

Γίνε ό,τι θες. Φασίστας ή Βαλλιανάτος να μη γίνεις...



Πριν ακόμα γίνουν έρευνες, πριν ακόμα αποφανθεί η δικαιοσύνη αν οι δολοφονίες ήταν "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", εσωτερικές "εκκαθαρίσεις" για τη νομή της εξουσίας στην "ακέφαλη" Χρυσή Αυγή, παρακρατική δράση, "επέμβαση" από "εξωτερικό εχθρό" για αποσταθεροποίηση, "τρομοκρατική ενέργεια", ή ό,τι άλλο, ο Βαλλιανάτος βρίσκει τον ένοχο: ο "κόκκινος φασισμός".

Ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, και ομοφυλόφιλος ο ίδιος, δηλώνει πως "σήμερα είναι Χρυσαυγίτης", δηλαδή υποστηρικτής της "ιδεολογίας" που οδήγησε τους ομοφυλόφιλους στα κρεματόρια της Ναζιστικής Γερμανίας.


Προσοχή! Η χυδαιότητα που ακολουθεί μπορεί να φέρει αναγούλα σε υγιή πνεύματα:





6 comments:

  1. Kanoniki poutana o Greg, kai mas to paizei k i8ika swstos. Alla meta epeidi de 3erei ti simainei stin koini i le3i poutana, anevainei sto psilo tou alogo diestramenis i8ikis, kai mas vgazei kai poutanofovikous.

    Toulaxiston twra 3erw se poion emoiasan ta robotakia pou ton akolou8oun, yati DAP k PASP einai "too mainstream" re dike mou.

    ReplyDelete
  2. To xereis oti einai fasistiko na euxesai enas omofulofilos na htan sth thesh omofulofilwn thumatwn twn augwn etsi?

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ κύριε Σκύλε
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201769076324482&set=p.10201769076324482&type=1&theater

    Κάποιος έπρεπε να την κάνει,
    Dr.Φλάντζας

    ReplyDelete
  4. Σκύλε μια απορία. Ότι λεει καθε μαλάκας, που σκοπος του ειναι η αυτοπροβολή μέσω των εκκεντρικων του λογων, πρεπει να αναδημοσιευεται ή να μενει στα αζήτητα, για σκεψου το λιγο.

    ReplyDelete
  5. Stelios Demas, αφού έχουμε μία δημόσια δήλωση, πρέπει να την ακούμε και να ασκούμε κριτική. Γιατί αυτό που δεν έχει απήχηση σε σένα και σε μένα ίσως να έχει απήχηση σε κάποιους άλλους. Συνεπώς το να σχολιάσεις δημόσια μία δημόσια άποψη, ίσως κάποιες φορές να έχει κάποια επίδραση σε εκείνους οι οποίοι ίσως επηρεάζονταν αρχικά.

    ReplyDelete
  6. η ερώτηση του Stelios Demas και η απάντηση του Ανώνυμος (3 Νοεμβρίου 2013 - 1:52 μ.μ.) είναι η διαλεκτική που είχα στο κεφάλι μου. Ευχαριστώ και τους δύο σας. Βέβαια, και μόνο η ύπαρξη αυτού του ποστ δείχνει πως η ζυγαριά έκλινε προς την απάντηση του Ανώνυμου, αλλά με τις επιφυλάξεις του Στέλιου

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...