Thursday, May 22, 2014

Επαναστατική Οργάνωση ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ






Επαναστατική Οργάνωση ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Πυρήνας "Νόρμαν Σπίνραντ"

Αθήνα 18-9-2024


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ
Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ

Με την παρούσα επιστολή αναλαμβάνουμε με υπερηφάνεια την ευθύνη για τη μαζική δολοφονία κυβερνητικών στελεχών, καθώς και των αναλώσιμων μπράβων τους, που έδωσαν τη ζωή τους -κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της ενέργειάς μας- σαν πιστά σκυλιά που προστατεύουν τα αφεντικά τους.

Η ενέργειά μας ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία από την ομάδα κρούσης εκπαιδευμένων συντρόφων, συνεπικουρούμενη από τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της ομάδας υποστήριξης, της ομάδας περιφρούρησης, και της ομάδας αντιπερισπασμού. Επιλέχτηκε ο χώρος του υπουργικού συμβουλίου, εντός του κοινοβουλίου, την ώρα της συνεδρίασης, τέσσερεις μέρες πριν τις εκλογές, ώστε να γίνει ξεκάθαρο πως διαθέτουμε και τη φαντασία, και τον οπλισμό, και τη σχεδιαστική ικανότητα, και την ισχυρή βούληση, να μπορούμε να καταφέρνουμε τέτοια χτυπήματα.

Το μακελειΟ αυτΟ Ηταν μΟνο η αρχΗ

Η όλη ενέργεια είχε σχεδιαστεί προσεκτικά, και σε κάθε λεπτομέρειά της, εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είχαν γίνει δύο πρόβες, μία τον Ιούνη και μία τον Αύγουστο, ενώ δύο απόπειρες, στις 3 Σεπτέμβρη και στις 11 Σεπτέμβρη, ακυρώθηκαν. Η πρώτη ακυρώθηκε γιατί μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη υπήρχε πλήθος τουριστών, ενώ η δεύτερη ακυρώθηκε γιατί μια ομάδα πέντε αδέσποτων σκυλιών είχε ξαπλώσει στην άδεια Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στα λουλουδάδικα, ακριβώς έξω από την είσοδο του περιβόλου του κοινοβουλίου. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και στην επιτυχημένη ενέργεια, όλα έγιναν κάτω από την μύτη των μπάτσων.

Στις 18 Σεπτέμβρη, την ημέρα της ενέργειας, ως αντιπερισπασμό προς τις αστυνομικές δυνάμεις φύλαξης του κοινοβουλίου, συντρόφισσα τηλεφώνησε -από καρτοτηλέφωνο στο Μενίδι- στις 10:43 στην εφημερίδα "Το Ποντίκι", και στις 10:45 στην "Εφημερίδα των Συντακτών", για τοποθέτηση βόμβας τεράστιας ισχύος στο κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, που βρίσκεται Πανεπιστημίου και Κριεζώτου. Οι δύο κλήσεις που έγιναν στην "Ελευθεροτυπία" δεν απαντήθηκαν. Πιθανολογούμε πως λόγω των περικοπών δεν υπάρχει κάποιος να απαντήσει στα τηλέφωνα ούτε καν το πρωί. Η συντρόφισσα ενημέρωσε "Το Ποντίκι" και την "Εφημερίδα των Συντακτών" πως δεν πρόκειται για φάρσα, και πως η πυροδότηση 265 κιλών εκρηκτικών, τοποθετημένων σε διπλανό υπόγειο της Τράπεζας της Ελλάδος, θα γίνει στις 11:11 ακριβώς. Στη συνέχεια, τους ανακοίνωσε πως αν κινηθούν γρήγορα, η αστυνομία θα έχει στη διάθεση της 25 λεπτά για να εκκενωθούν τμήματα της Πανεπιστημίου, της Βουκουρεστίου, της Κριεζώτου, της Βασιλέως Γεωργίου, της Ζαλοκώστα και της Βασιλίσσης Σοφίας, λόγω της σφοδρότητας της επικείμενης έκρηξης.

Ώρα 11:00 ακριβώς ξεκινάμε. Στο πρώτο σκέλος της ενέργειάς μας συμμετέχουν εφτά σύντροφοι, φέροντες ως οπλισμό τρία Walther P99 -που μας προμήθευσε, το 2019, Τούρκος σύντροφος, απαλλοτριωμένα το 2017 από Ιρακινό στρατόπεδο- και τέσσερα Springfield XDM -απαλλοτριωμένα από συντρόφισσες και συντρόφους το 2019, από το ΑΤ Ακροπόλεως. Όλα τα ημιαυτόματα φέρουν σιγαστήρες. Αφού η ομάδα κρούσης εξουδετερώσει τους φρουρούς και τους μπάτσους που βρίσκει στο δρόμο προς την αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, καθώς και την ασφάλεια -την επιφορτισμένη με την παρακολούθηση των καμερών- οι σύντροφοι μπαίνουν στην αίθουσα με τους έντρομους υπουργούς, τον πρωθυπουργό, και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. Οι σύντροφοι αποσπούν κινητά, λάπτοπ και τάμπλετ από τα τρεμάμενα χέρια των υπουργών, και ασφαλίζουν τα παράθυρα με χειροπέδες -απαλλοτριωμένες κι αυτές από το ΑΤ Ακροπόλεως. Το πρώτο αυτό σκέλος διαρκεί 3 1/2 λεπτά.

Την ίδια στιγμή έχει ήδη ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος. Δώδεκα σύντροφοι με φορτηγό της ανύπαρκτης εταιρίας catering "Food for Thought", εισέρχονται στο κοινοβούλιο, ενώ οι οχτώ σύντροφοι και συντρόφισσες της ομάδας υποστήριξης, ντυμένοι αστυνομικοί, κρύβουν τα πτώματα και παριστάνουν τους φρουρούς του κοινοβουλίου. Την ίδια ώρα οι σύντροφοι εντός της αίθουσας, σφιχτοδένουν με tie wrap χέρια και πόδια των μελών του υπουργικού συμβουλίου στις καρέκλες τους. Οι δώδεκα σύντροφοι έξω από τη Βουλή ξεφορτώνουν και κουβαλούν από ένα πλαστικό βαρελάκι με 42 κιλά ANFO ο καθένας, απαλλοτριωμένα από τα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, συμφερόντων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ.

Την Εκρηξη, φυσικΑ, την αφιερΩνουμε στην υγεΙΑ του ΜπΟμπολα

Μέσα σε λιγότερο από 4 1/2 λεπτά, οι σύντροφοι μπαίνουν στο χώρο του υπουργικού συμβουλίου και συνδέουν τα εκρηκτικά -504 κιλά ANFO- με τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ο υπουργός δημόσιας τάξης Ηλίας Κασιδιάρης λιποθυμάει. Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παθαίνει υστερία και τρώει μια σφαίρα στο στόμα, γεγονός που κάνει τους υπόλοιπους -αλλά και τον ίδιο- να σωπάσουν. Μόνο ο Μάκης ο Βορίδης χαμογελάει αμήχανα, μάλλον πιστεύοντας πως δεν μπορεί να είναι όλα αυτά πραγματικότητα.

Οι δεκαεννέα σύντροφοι αποχωρούν από το χώρο της Βουλής, κλειδώνοντας τις δύο πόρτες της αίθουσας του υπουργικού συμβουλίου με χειροπέδες του ΑΤ Ακροπόλεως. Μαζί με τις υπόλοιπες οχτώ συντρόφισσες και συντρόφους της ομάδας υποστήριξης, επιβιβάζονται όλοι στο φορτηγό της "Food for Thought" και απομακρύνονται ανενόχλητοι. Αυτό είναι το τρίτο σκέλος της ενέργειας, και διαρκεί 2 λεπτά.

Σύνολο: 9 λεπτά.

Δίνουμε 2 ακόμα λεπτά διορία στους συντρόφους για να βρεθούν σε απόσταση ασφαλείας, και φτάνουμε στο τέταρτο και τελευταίο σκέλος της ενέργειας:

πατΑμε το κουμπΙ

11:11 ακριβώς. Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι τη Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, και του Παπάγου.

Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το 2020, μεσούσης της κρίσης, κι ενώ ο Μαρινάκης ήταν στην αρχή της δεύτερης τετραετίας του με την "Ελλάδα Νικήτρια", διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος. Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης, όμως, δεν είναι εργάτης για να περιμένει στην ουρά του δημόσιου ασφαλιστικού ταμείου ή σε ράντζο στους διαδρόμους του "Μεταξά" ή του "Αγίου Σάββα". Δεν έχει δημόσια ασφάλεια για να μπει σε λίστα για μεταμόσχευση συκωτιού και να πεθάνει περιμένοντας, όπως οι καρκινοπαθείς εργαζόμενοι -με τον βασικό μισθό των 250 ευρώ μικτά. Δεν ανήκει στα δύο εκατομμύρια ανέργων, κι έτσι μπόρεσε και πλήρωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην αμερικανική "Organovo" για να του κατασκευάσει, με την τεχνική της 3D εκτύπωσης, καινούριο ήπαρ. Μπόρεσε και χρυσοπλήρωσε για να μπει στο πρόγραμμα του "The Miami Transplant Institute (MTI)", την ίδια ώρα που οι συνταξιούχοι δεν αντέχουν οικονομικά ούτε τα φάρμακά τους για την πίεση. Μπόρεσε και έδωσε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο χειρουργικό τιμ του Jackson Memorial Hospital για να του κάνουν τη μεταμόσχευση. Το σύνολο για το καινούριο συκώτι του Μαρινάκη άγγιξε τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του φασιστικού μορφώματος "Ελλάδα Νικήτρια", Μάκης Βορίδης, είχε ανακοινώσει τότε την επιτυχία της επέμβασης, τονίζοντας πως τα δύο τρίτα των χρημάτων είχαν προέλθει από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι ευρωπαίοι εταίροι θεώρησαν σημαντικό για τη σταθερότητα της χώρας, και την επικείμενη έξοδό της στις αγορές, το να μπορέσει ο πρωθυπουργός Βαγγέλης Μαρινάκης να συνεχίσει το έργο του. Το υπόλοιπο ένα τρίτο είχε γίνει δωρεά από την κυβέρνηση του "Δεξιού Τομέα" της Βόρειας Ουκρανίας.

Έξι μήνες αργότερα ο Μαρινάκης διαγιγνώσκεται με μεταστατικό καρκίνο στο πάγκρεας και τον δεξιό νεφρό. Αφού ψηφίστηκε άρον-άρον -και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, λόγω της κατάστασης της υγείας του- το έκτο μνημόνιο, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία, και αντικαταστάθηκαν, με 3D εκτυπώσεις, το πάγκρεας, ο δεξιός νεφρός, και προληπτικά ο αριστερός νεφρός και ο σπλήνας. Επειδή το κόστος ανέβηκε στα εννέα εκατομμύρια, πέρα από την ΕΚΤ και τον "Δεξιό Τομέα", αυτή τη φορά χρήματα συνεισέφεραν η Εκκλησία της Ελλάδος -με ομόφωνη απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου- καθώς και το Υπουργείο Υγείας, με απόφαση του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη. Την ίδια στιγμή που τα νοσοκομεία πετάνε στο δρόμο ανασφάλιστους πολίτες, ο Μαρινάκης αλλάζει τα όργανά του σαν τα πουκάμισα.

Είμαστε ήδη στα μέσα του 2021, και ο Μαρινάκης πηγαινοέρχεται στην Αμερική και μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία, αντικαθιστώντας το ένα όργανο μετά το άλλο. Πνεύμονες, οισοφάγος, στομάχι, χολή, λεπτό και παχύ έντερο, και την πρωτοχρονιά του 2022 τους όρχεις.

Στους συνήθεις χρηματοδότες -ΕΚΤ, "Δεξιός Τομέας", Εκκλησία της Ελλάδος, Υπουργείο Υγείας- προστίθεται και το γαλλικό κυβερνών κόμμα "Εθνικό Μέτωπο" της Μαρίν Λε Πεν, με αντάλλαγμα την αγορά από το ελληνικό πολεμικό ναυτικό δώδεκα φρεγατών τύπου FREMM, μια εκ των οποίων θα φέρει το όνομα "Marinakis Gagnant" ("Μαρινάκης Νικητής") και μία το όνομα "Marinakis Ιmmortelle" ("Μαρινάκης Αθάνατος"). Η Μαρίν Λε Πεν μάλιστα, θαυμάστρια του Μαρινάκη, ανακοινώνει πως θα κάνει κι αυτή σταδιακή αντικατάσταση των οργάνων της, ξεκινώντας από τη μήτρα.

Στα μέσα του 2022 η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε μέτρο. Θεσπίζεται έκτακτη εισφορά "Υπέρ Πλήρους Αποκατάστασης Μαρινάκη", για τρία χρόνια, μέσω του λογαριασμού του ρεύματος της EUROCHARGE -του Βγενόπουλου- και του λογαριασμού του νερού -της κοινοπραξίας της γαλλικής SUEZ και της ΥΔΩΡ του Μπόμπολα.

Η συνέχεια, παρόλο που είναι σε όλους μας γνωστή, δεν φαίνεται εξωφρενική, επειδή την έχουμε συνηθίσει: Ο Μαρινάκης μέχρι τον Μάρτιο του 2024 έχει αντικαταστήσει τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τη γλώσσα, τα δόντια, και το σύνολο του σκελετού του, μαζί με τον μυελό των οστών, αλλά και τον νωτιαίο μυελό. Στη συνέχεια όλο τον ιστό του δέρματος και τις τρίχες. Ένας ολοκαίνουριος Μαρινάκης, αθάνατος. Μόνη εκκρεμότητα ο εγκέφαλος, καθώς ο ίδιος ο Μαρινάκης θεωρεί πως δεν χρειάζεται ακόμα αντικατάσταση.

Ο Μαρινάκης θέλει το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και σημαντικά στελέχη της κυβέρνησής του: Ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, και ο Κασιδιάρης. "Μαρινάκης για χίλια χρόνια" είναι το νέο του προεκλογικό σύνθημα, και δεδομένης της απαγόρευσης των αριστερών κομμάτων, αλλά και της αποχής της τάξης του 70%, το πιθανότερο είναι να ξαναεκλεγεί με ποσοστό μεγαλύτερο του 83% που πήρε στις προηγούμενες εκλογές. Στο debate την προηγούμενη Κυριακή στο MEGA, σε όσους εξέφραζαν αμφιβολίες για τον αν είναι σωστό να γίνουν αθάνατοι και οι Βορίδης, Άδωνις, Κασιδιάρης, ο Μαρινάκης απάντησε "Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις".

Η αθανασΙα σας σΗμερα τελεΙωσε
Η ζωΗ αρχΙζει

Πιστέψατε πως θα εξουσιάζετε για πάντα. Πως είσαστε άτρωτοι. Αθάνατοι. Και πως θνητοί είμαστε μόνο εμείς οι εξουσιαζόμενοι. Σήμερα σας αποδείξαμε πως κάνατε λάθος. Γίνατε ένα με τις καρέκλες σας, με τη γαλανόλευκη που κυμάτιζε περήφανα, και τους μαιάνδρους στις σκάλες της βουλής -που τόσο σας συνάρπαζαν. Αντιθέτως, σήμερα εμείς γιορτάζουμε. Εμείς σήμερα αρχίζουμε να ζούμε.

ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Ανάμεσα στα συντρίμμια της Βουλής και τα κομματιασμένα πτώματα των "αθανάτων" θα βρείτε και 43 κάλυκες από τα όπλα των συντρόφων. Κρατήστε τους για ενθύμιο.

Μέσα στο φορτηγό, που το έχουμε αφήσει Βατοπεδίου και Ορέων στους Αμπελόκηπους, θα βρείτε τα ρούχα, τις στολές, τις περούκες, τα υλικά μεταμφίεσης, και τα υλικά που περίσσεψαν, μέσα σε πλαστικά δοχεία με υδροχλωρικό οξύ.

Γενετικό υλικό αφήσαμε άφθονο, αλλά μετά τις αναλύσεις σας θα βρείτε πως ανήκει σε άστεγους του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας -που συλλέχτηκε όταν αυτοί έλλειπαν από τα αυτοσχέδια κρεβάτια τους, ανήκει σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά που κουρευτήκαν τον Ιούνη σε κομμωτήρια της Κυψέλης -και συλλέχτηκε από κάδους απορριμμάτων, ανήκει σε αδέσποτα ημίαιμα σκυλιά και γάτες της ευρύτερης περιοχής των Καμινίων.

Α, και για να μην το ξεχάσουμε:

ΦυσικΑ και καταδικΑζουμε τη βΙα της εξουσΙας, απΟ οποΙο αφεντικΟ κι αν αυτΗ προΕρχεται

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ "AGENTS OF CHAOS"

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!


Αθήνα 18-9-2024 Επαναστατική Οργάνωση ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Πυρήνας "Νόρμαν Σπίνραντ"




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...