Thursday, May 10, 2012

Χαμογέλα ρε με τ' αποτελέσματα των εκλογών, μην είσαι κνίτης...


Κατά τη διάρκεια της κατάληψης της πλατείας Συντάγματος καταφέραμε να δει όλη η Ευρώπη τη διαφωνία μας με τα μνημόνια, το ΔΝΤ, και τη γερμανική ευρωπαϊκή στρατηγική της εξαθλίωσης των εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων.

Με την καταστολή που φάγαμε στο Σύνταγμα, διαπίστωσε και ο τελευταίος δύσπιστος πως τέτοιου είδους κυβερνήσεις δεν θα άντεχαν χωρίς το στρατό των ΜΑΤ και των ΔΙΑΣ ούτε ένα απόγευμα.

Καταφέραμε, μετά από έναν αποτυχημένο ανασχηματισμό, και μια αποτυχημένη συγκυβέρνηση, οι τιμημένοι μας πολιτικοί αξιωματούχοι να κάνουν παρέλαση την 25η Μαρτίου μόνοι τους, και να ξεφτιλιστούνε διεθνώς!

Και μην αμφιβάλλετε καθόλου:
Για να φτάσουμε εκεί, τα γιαούρτια, τα αυγά, τα γιούχα, και τα βρισίδια, έπαιξαν κι αυτά το ρόλο τους.
Οι μούντζες των πιτσιρικάδων την 28η Οκτωβρίου προς την υπουργό παιδείας, και η μπάντα του δήμου Πατραίων που έπαιζε "...σώπα όπου νά 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες...", και οι πανελλαδικές κινητοποιήσεις, και η ακύρωση των παρελάσεων, έπαιξαν κι αυτά το ρόλο τους.
Οι επευφημίες προς τους αναρχικούς στις 12 Φεβρουαρίου που συγκρούονταν με τις δυνάμεις καταστολής, έπαιξαν και αυτές το ρόλο τους.

Και κάπως έτσι, οδηγήσαμε το φαιδρό μας πολιτικό σύστημα σε εκλογές.

Και στις εκλογές αυτές καταφέραμε το αδιανόητο:
Αδιαμφισβήτητη απόρριψη των ευρωπαϊκών μνημονίων και του -αμερικάνικης έμπνευσης- δικομματισμού.
Δύο σε ένα.
Το θεωρείτε λίγο;
Το εκλογικό σώμα αυτοοργανώθηκε!
Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπολίτες μου.
Περάσαμε επιτέλους θριαμβευτικά στον μεταμοντερνισμό!
Αλλά εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε, οπότε μιλάμε για έναν Κουστουριτσακικό πολιτικό μεταμοντερνισμό:

Β' Αθηνών: ΣΥΡΙΖΑ 21,82%, 9 έδρες, και ΝΔ 12,40%, 14 έδρες, και οι εμπνευστές του εκλογικού νόμου δεν μπορούν να βρουν άλλες αλχημείες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, και ο Πάκης βγαίνει σε ραδιοφωνικές μεταμεσονύχτιες εκπομπές να ζητήσει, υποσυνείδητα, άφεση αμαρτιών.

Ο Καμμένος παίρνει 11,15% μιλώντας για Μασόνους, και συνομωσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
(Παρεμπιπτόντως, πιστεύω πως τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς που ψήφισαν Καμμένο σε αυτές τις εκλογές, στις επόμενες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.)

Η Παπαρήγα δηλώνει πως δεν θέλει να κυβερνήσει, γιατί άμα κυβερνήσει ποιος θα κάνει τόσο καλή αντιπολίτευση όσο το ΚΚΕ; (ασχολίαστο)

Κι όσο για την τρολλιά της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη βουλή, μην θορυβείστε!
Νομίζετε πως από το πουθενά, κοντά στο μισό εκατομμύριο Έλληνες έγιναν εν μία νυκτί φασίστες και ναζιστές;
Έλληνες με καταγωγή από τον Πόντο, την Μικρά Ασία, την Τουρκία,
με προγόνους Δωριείς, Κεφαλλήνες, Αιτωλούς, Φωκείς, Λοκρούς, Ηπειρώτες, Μακεδνούς, Αιολείς, Αρκάδες, Ίωνες,
αλλά και Ιλλύριους, Αρβανίτες, Πομάκους, Τσιγγάνους, Εβραίους, Αρμένιους,
με επώνυμα όπως Σύριος ή Αλβανός, και ολυμπιονίκη με επώνυμο Κακιασβίλι,
με επώνυμα με πρώτο συνθετικό το Καρά- ή κατάληξη σε -όγλου, και –τζιάν,
με ήρωες της ελληνικής επανάστασης με ονόματα όπως Κίτσος, Μάρκος, Τούσα,
με πρώτα ξαδέρφια στην Αυστραλία και τον Καναδά που δεν ξέρουν ελληνικά,
με προγόνους σκοτωμένους από το τρίτο ράιχ,
με μετανάστες σε όλη την υφήλιο,
και τέλος, Έλληνες που έχουμε χρώμα επιδερμίδας τέτοιο που οι Αμερικάνοι μας κατατάσσουν στους έγχρωμους;

Απλώς, κάποιοι συμπολίτες μας φαντάστηκαν πως οι χρυσαυγίτες βουλευτές θα μπουκάρουν στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής κρατώντας καδρόνια με καρφιά και θα σαπίσουν στο ξύλο τους υπόλοιπους βουλευτές ξεκινώντας από τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες.

Όταν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θα δουν τους ξεχασμένους κρίκους της εξέλιξης των ειδών να προσπαθούν να σκεφτούν χωρίς να κουνάνε τα χείλια τους, όταν θα τους δουν να προσπαθούν να παρουσιάσουν γραπτά στοιχεία χωρίς να μετράνε με τα δάχτυλά τους, και να μεταμορφώνονται από Τσακ Νόρις και Μπάτμαν του Αγ. Παντελεήμονα σε γατάκια για να διατηρήσουν τα ποσοστά τους, τότε οι τωρινοί ψηφοφόροι τους θα καταλάβουν από μόνοι τους.

Έχετε εμπιστοσύνη.

Κι αν θέλετε να κάνετε κάτι, ξεφτιλίστε τους, κοροϊδέψτε τους.
Οι πραγματικοί χρυσαυγίτες είναι ελάχιστοι, και υπό εξαφάνιση, λόγω της φυσικής επιλογής, και λόγω των φυσικών τους εχθρών, των αναρχικών.

Ενώ οι πραγματικοί φασίστες της πρώην συγκυβέρνησης καταβαραθρώθηκαν.

Φίλοι που απέχετε από αδιαφορία, ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, κάνει τους άλλους να ανησυχούν.
Κάνει να ανησυχούν και τους ντόπιους, και τους Ευρωπαίους, και τους Αμερικάνους, που βγαίνουν τώρα και λένε πως τα μέτρα λιτότητας είναι αποτυχημένα.

Τώρα που μάθαμε, ποιός μας πιάνει!

Θα είμαστε συνέχεια στους δρόμους, και αν και όταν ο Τσίπρας αρχίσει τα μπαλαμουτιάσματα των θέσεών του και τις κωλοτούμπες, θα έχει την τύχη του Γιωργάκη, του Βαγγελάκη, του Αντωνάκη, και του Καρατζαφερουλάκου.

Επίσης, φίλοι που απέχετε συνειδητά, θυμηθείτε τα λόγια του Μπουεναβεντούρα Ντουρρούτι:

"Όποιος ψηφίσει και δεν προετοιμάσει την κοινωνική επανάσταση είναι για εμάς βλαβερός, αλλά το ίδιο βλαβερός είναι και όποιος απόσχει από τις εκλογές και δεν προετοιμάσει την κοινωνική επανάσταση."

Από εδώ και πέρα "σύντροφοι" επαγγελματίες πολιτικοί, το νου σας!




 Lost Bodies - Γελάστε

1 comment:

  1. Ολα καλα ρε συντροφε "Δ" αλλα αυτο με τις εκλογες τι το ηθελες? Δεν γραφω αυτο το σχολιο με κακη διαθεση ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις ουτε κυρηγμα εφ ολης της υλης θα σου κανω κατα των εκλογων. Ενα μονο θελω να σου γραψω. Οταν εφυγα απο την Ελλαδα για το Ιρλαντα πριν 12 χρονια βρηκα εδω περιπου 120-150 Ελληνες μαζι με τους "κουμπαρους", τωρα ειμαστε γυρω στους 1000, μια αυξηση της ταξης του 1000%!! περιπου.
    Προσφατα στην Λετονια ειχαν εκλογες και οπως διαπιστωσα με τα ιδια μου τα ματια οι Λετονοι της διασπορας, εργαζομενοι, ανεργοι, φοιτητες, ειχαν την δυνατοτητα να ψηφισουν στις πρεσβειες τους στο εξωτερικο πραγμα αδυνατο για εμας τους Ελληνες. Αν σε αυτο προσθεσεις τον εκλογικο νομο με τις 50 εδρες μπονους, την αδυναμια των ετεροδημοτων να ψηφισουν, τον αποκλεισμο των μεταναστων εν Ελλαδι απο αυτες, θα διαπιστωσης πως ακομα και οι εκλογες ως εχουν, δεν δινουν δημοκρατικο αλοθι στο συστημα εφοσον αποκλειονται απο αυτες τεραστιο μερος τις κοινωνιας και αυτα ολα χωρις καν να αναφερθω στις αντιρησεις μου που εχουν να κανουν με την προσωπικη μου ιδεολογικη προσεγγιση. Συντροφικα και φιλικα Γλυκοσυμοριτης.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...