Friday, October 12, 2012

Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα!



(Τέρμα η ευγένεια. Ακολουθεί οργισμένο κείμενο, με βρισιές και προσβολή στα θεία, τη σημαία, τα σώματα ασφαλείας, και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Όποιος προσβάλλεται στ’ αρχίδια μου.)





Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.

Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;

Γιατί είναι, ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.

Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;

Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα; που δεν θα έβλεπες ποτέ ρε μαλάκα; που δεν έχεις φράγκα ούτε καν για το εισιτήριο ρε μαλάκα; που δεν έχεις την παιδεία να δεις άλλο θέατρο, πέρα από Σεφερλή ρε μαλάκα;

Δεν ξέρω ρε μαλάκα αν είναι μια καλή ή κακή παράσταση. Δεν ξέρω ρε μαλάκα τι σε προσβάλει εσένα. Είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Μια  θε-α-τρι-κή  πα-ρά-στα-ση  ρε  μα-λά-κα. Είναι μια γαμημένη θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Σου γαμάνε τη ζωή, και η έγνοια σου είναι αν κάποιος, σε κάποιο θέατρο, προσβάλει τα θεία ρε μαλάκα;

Δείξε ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής το βίντεο του Παναγιώταρου στα παιδιά σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αγάπη προς τον πλησίον που επέδειξαν οι παπαδαρέοι έξω από το θέατρο, γαμώ την παναγία σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αδιαφορία των μπάτσων όταν ο Παναγιώταρος και οι παπαδαρέοι έβριζαν, έφτυναν, και έδερναν τον τύπο από το blog που πήγε να τραβήξει βίντεο, γαμημένοι μπάτσοι.

Μάθε ρε μαλάκα το γιό σου και την κόρη σου να κρατάνε ελληνικές σημαίες με το δικέφαλο αετό και να μιλάνε τα αρχαία ελληνικά του Παναγιώταρου, γαμώ και τη σημαία σου:

"Ψίιιτ! Ψίιιτ! Πουστράκι! Τελειώνετε! Κατάλαβες; Τελειώνετε πουστράκια! Άντε, κωλομπήχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Έ μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου! Ολονών. Τράβα ρε! Τράβα! Έχετε ρε την αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια; Αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε! Αδερφές ξεσκισμένες! Ε! Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"




Μάθε ρε μαλάκα στο γιό σου να είναι άντρας σαν τον Παναγιώταρο, και την κόρη σου πουτανάκι, όπως θεωρεί πως είναι όλες οι γυναίκες ο ήρωάς σου ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα.

Αλλά να σου πω κάτι ρε μαλάκα; Να σου κάνω μια προφητεία ρε μαλάκα; Όχι σαν αυτές του Λιακόπουλου και του Παΐσιου, αλλά μια προφητεία που θα βγει αληθινή;

Ξέρεις που θα είναι αύριο-μεθαύριο ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα;

Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα. Έξω από το σπίτι σου θα είναι ρε μαλάκα. Και θα ουρλιάζει. Και θα λέει εσένα "γαμημένη κωλοτρυπίδα" ρε μαλάκα. Και θα λέει τη γυναίκα σου "πουτανάκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει το γιό σου "πουστράκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει στην κόρη σου πως "της γαμάνε το κωλαράκι οι Πακιστανοί" ρε μαλάκα.

Γιατί;

Δεν ξέρω γιατί ρε μαλάκα.

Γιατί δεν θα έχεις ελληνική σημαία στο μπαλκόνι όπως σου είπε ρε μαλάκα.

Γιατί συζήτησες πολιτικά στο καφενείο ρε μαλάκα.

Γιατί συναντήθηκες στην πλατεία με παραπάνω από τρεις φίλους σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν ήσουν στην εκκλησία την Κυριακή ρε μαλάκα.

Γιατί αντιμίλησες στο αφεντικό ρε μαλάκα.

Γιατί δεν χαιρέτισες φασιστικά όταν είδες το Μιχαλολιάκο ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι ντυμένος όπως πρέπει ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είναι ξυρισμένο το κεφάλι σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν πήρες τα στεροειδή σου ρε μαλάκα.

Γιατί τον στραβοκοίταξες ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι εγέρθητος ρε μαλάκα.

Κατάλαβες ρε μαλάκα γιατί;

Γιατί έτσι ρε μαλάκα.

Γιατί μπορεί ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ του έδωσες τη δύναμη ρε μαλάκα.

Και κατάλαβες τώρα κι εσύ ρε μαλάκα νεοφιλελεύθερε, ρε μαλάκα της λογικής της σύγκλισης των άκρων; Κατάλαβες ρε μαλάκα Μανδραβέλη τώρα τη διαφορά που έχει το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, από το να απαγορεύεις με μπουνιές και βρισιές ό,τι δεν σου αρέσει; Καταλαβαίνεις τώρα ρε μαλάκα Παπαχελά τη διαφορά της απεργίας από το φασισμό; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Μπόμπολα, ρε μαλάκα Λαμπράκη, ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ρε μαλάκα Ψυχάρη, ρε μαλάκα Αλαφούζο, ότι είσαστε οι χορηγοί επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Θέμο Αναστασιάδη, γαμώ το μουνί που σε πέταγε, τι κάνεις; Είσαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί ρε μαλάκες.

Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, γαμώ την παναγία, γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

Γαμώ και την Ελλάδα σας,

Μαλάκες!

239 comments:

  1. Αγαπητέ, Σκύλε Διογένη:

    Τόσο χέσιμο είχα να σας ακούσω να τους ρίχνετε από....
    Τόσο χέσιμο πρώτη σας φορά νομίζω. Αν κε συνηθισμένα τα σκατά απ'τα σκατά.

    Παρόλλα αυτά αξίζη η προσπάθεια,
    Dr.Φλάντζας

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) υπαρχει μια αλβανικη παροιμια που λεει : Τα σκατα δεν ξεπλενονται με κατουρα.
      Και ας πει καποιος στον κ. Παναγιωταρο πως αν πιστευει πως ερχεται η σειρα οποιου διαφωνει μαζι του, ας θυμηθει πως η δικη του και των ομοιων του η σειρα δεν εφυγε ποτε απο το προσκυνιο γιατι ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Α! και επειδη ο λαος δεν ξεχνα... και χθες και σημερα και παντα ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ.

      Delete
    2. xaxaxaxaxa. Αγαπητε μαλακα κοψε τα ναρκωτικα, κοιταξου στο καθρεφτη, ξυρισου, κανε ενα μπανακι και βαρα μια μαλακια... μετα ξαναπερνα

      Delete
    3. Το αστείο πού το βρήκες;

      Delete
    4. agapitromokrati k pseftogamia ton pliktron...apo to pc gamame oloi ta panta den ksero ti apopsi exeis gia toys xrisavgites kai den me niazi giati den mou lene tpt....tora gia na miliso stin glossa sou malaka gamw esena k opion alon gamaei ta pistevo mou kai an nomizis oti exis toso megali poutsa wste na gamisis thn mana toy xristoy tote pes mou pou ise na sthn kopso k na sthn valo ston kolo arxidaki oso gia thn simea min anisixis afti den tha sou tin valo alla to kontari tha to fas vromoskilo.....mipos telika se gamane kai esena pakistanoi gia afto thixtikes toso?oso gia to theatriko afto skepsou ti antidrasis tha eixame simera apo toys pakistanous tis athinas an se ena theatro vazame enan ithopio na kanei ton moameth kai na pernei pipes........loipon epidi den tous exis zisei apo konta aftoys pou iperaspizese mhn milas...den se exoun gdisei se aerodromia epidi mporoun,den se exoun klepsi se taxi epidi mporoun den sou poulane ena nero 15 dolaria epidi mporoun pigene stis xwres toys prwta k meta anoikse ton vothro pou exis gia stoma.....klinontas na sou thimiso oti enas apo mas kanei gia deka apo esas giati exoume pragmatika pistevo k xrista ithi....o en xristo aderfos sou xristos elpizo na vreis ton dromo sou

      Delete
    5. Ο πρώτος που σχολίασε είναι μεγάλος μαλάκας και κοκκινοφασίστας.
      Άκου να δείς άπλυτο κομμούνι στις πηγάδες και δή στου Μελιγαλά δεν ρίχνατε φασίστες αλλά αθώους Έλληνες που αντιτάσσονταν στο όραμα σας να γίνουν μέρος της πολυαγαμένης σας Σταλινικής σοβιετικής ένωσης επομένως άσε το παραμύθι που σερβίρεις ζώον μια ζωή φασίστες εσείς ήσασταν και ψυχροί δολοφόνοι Ελλήνων αδελφών σας.
      Εσείς ξεκινήσατε τον εμφύλιο και τον συμμοριτοπόλεμο (1941-1945) κι εσείς ήσασταν αυτοί που καταπατήσατε τη συμφωνία της Βάρκιζας και δεν παραδώσατε τα όπλα.
      Γράμμος-Βίτσι ήταν το μέρος όπου κέρδισε η Ελλάδα και χάσατε εσείς...
      Μια ζωή προδότες ήσασταν και επι εισβολής Ιταλών και επι Γερμανών,επομένως άντε γαμήσου πρεζάκια υπνωτισμένε που θα μιλήσεις για πατριωτισμό εσυ...

      Delete
    6. όπως τα λες φίλε Ανώνυμε, αλλά για να μη κάνουμε τη κλασική συζήτηση για εμφυλίους και ας ανατρέξουμε πιο πρόσφατα...γιατί τώρα βγαίνουν οι συμμορίτες της Αριστεράς να μας πούνε για ελευθερία έκφρασης.. Αλλά τότε, το καλοκαίρι του 1985 στη συναυλία στην "Ρωμαϊκή Αγορά" που δόθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι, δύο λεωφορεία της αστυνομίας προστάτευαν την είσοδο. Η αιτία ήταν ότι η Αυριανή που τότε πουλούσε 250000 φύλλα καλούσε τους αναγνώστες τους να παν να του τα σπάσουν.

      ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟΥΣ

      Delete
    7. αχ0αχ0χα0αχ0χ0α Τον εμφύλιο τον άρχισε το ΕΑΜ στην πλατεία συντάγματος πυροβολόντας τους διαδηλωτές του.Οι κακοήθεις ανιστόριτοι που πιστεύουν ότι τα τάγματα ασφαλείας σύμπραταν με τους Γερμανούς κατακτητές μάλλον δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος του "πατριωτισμού" που διέπει τα εν λόγω ασπόνδυλα και ανάλογο έχουν κληρονομίσει οι απόγονοι των χιτών.Πατριώτες υψόνοντας τα λάβαρα των εθνικών ιδεωδών σας έρχεστε αντίπαλοι με τα ιδεώδη των αγωνιστών που πέθαναν για ελευθερία όσο οι πρόγονοί σας κάνανε τους εφιάλτες και του μάτσες.Είστε τόσο περήφανοι "Έλληνάρες" που δεν έχετε πρόβλημα να υποταχθείτε σε οποιονδήποτε(Άγγλο,Αμερικάνο,Γερμανό,κτλ).Τραβάτε να ξεπουλήσετε καμιά Κύπρο κι αν δεν καταφέρεται εσείς κάτι μην ανησυχείτε θα το κάνουν οι Τούρκοι Χουντικοί...Ζώα ανιστόριτα θα μιλήσετε για εγκλήματα.Τα πειραματόζωα των Αμερικάνων μια ζωή θα είμαστε με τα "μυαλά" που κουβαλάτε.

      Delete
  2. εεετσι...χωσε !!

    ReplyDelete
  3. Δε νομίζω να θίχτηκε κανείς φασίστας με το κείμενό σου γτ πολύ απλά δεν νιώθουν τίποτα και γουστάρουν να συμπεριφέρονται πρωτόγονα κλπ κ θα σου πουν "Ναι ρε μαλάκα έτσι γουστάρω κλπ κλπ " και έχουν και επιχειρήματα του κώλου. Αλλά καλά έκανες και ξεθύμανες! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι επίσης πιθανό να μη θίχθηκε κανένας φασίστας με το κείμενο γιατί πέρα από το ότι δεν ξέρουν να γράφουν, δεν μπορούν και να διαβάσουν

      Delete
    2. Το θεμα δεν ειναι να θιχτουνε οι φασιστες, το θεμα ειναι να ξυπνησουν οι μαλακες οι ψηφοφοροι τους που τους εβαλαν μεσα στην βουλη και την εχουν δει και αστυνομοι αυτης της γαμημενης πλεον χωρας.
      Δεν εχω να πω τιποτα για αυτους τους φασιστες.Χρονια τωρα ξερω τι ρολο βαρανε.
      Τα ιδια λαμογια που ηταν παντα ειναι και τωρα.Εγω εκνευριζομαι με τους μαλακες εμας τους Ελληνες πολιτες που τους ψηφησαμε και τωρα αλονιζουν ανενοχλητοι.
      Και εκνευριζομαι ακομα περισσοτερο που δεν υπαρχει παιδεια, οχι μαθηματικα και εκθεση, μιλαω για γενικη παιδεια. Να σκευτεσαι με το γαμημενο το κεφαλι που εχεις. Εχουν βρει εκει και χτυπανε, μοιραζουν φυλλαδια στα σχολια, στα παιδια σας. ΜΑΛΑΚΕΣ

      Delete
  4. Γάμησε μας με τους μαλάκες μωρέ που τρελλαίνεσαι κιόλας. Μιά μεγάλη παράσταση είναι όλα. Ενα thriller με ηθικό δίδαγμα. Όποιος τα βλέπει και αγχόνεται ας πάει να τους ψηφίσει, έτσι κι αλλιώς τα ίδια ακριβώς σκατά είναι όλοι. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε οτι όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες ηθοποιοί (άσχετα αν δεν πείθουν κανέναω νοήμον άνθρωπο) και σκεφτείτε πόσους πείθουν και πάρτε το χαμπάρι οτι είμαστε ηλίθιοι! Παρακαλάω μόνο να πέσει κανένας αστεροειδής αρκετά μεγάλος ώστε να μην μείνει κανείς ζωντανός....

    ReplyDelete
  5. FILE KALA TA LES ALLA:
    Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα
    POIOS EINAI KALITEROS DLD? PES MOU NA TON PSIFISW!!! POIOS????
    Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;
    OXI RE DEN EINAI AUTOS...ALLA OUTE LEGETE POLITISMOS AUTO POY ZOYME TWRA REEEE!!!!!!
    Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;
    KALITERA APO KA8E ALLON TOYLAXISTON KAI NA 8IMASAI STOUS TIFLOUS O MONOF8ALMOS VASILEUEI!!

    Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, γαμώ την παναγία, γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

    Γαμώ και την Ελλάδα σας,

    Μαλάκες!

    SE OPOIADIPOTE ALLI XWRA....AN MILOUSES ESTI....TIN EIXES VAPSEI...OXI APO FASISTES......APO TOUS SIMPOLITES SOU!!!
    GIATI RE FILE DLD OI AMERIKANOI NA EINAI PERIFANOI GIA TI SIMAIA TOUS KAI NA TI FORANE AKOMI KAI STA SLIPAKIA TOUS....KAI OXI MONO...OLOI OI EURWPAIOI..KAI STIN ELLADA AMA TI VALW SAN AUTOKOLITO STO AMAKSI MOU 8EWROUME E8NIKISTIS??
    GIATI RE FILE....NA NTREPOMAI POU EIMAI ELLINAS....KAI NA MIN EIMAI PERIFANOS?
    EXEIS KATALAVEI OTI PIASAME PATO?? I PERIMENEIS TON SAMARA NA MAS SWSEI??? PES TO MOU SE PARAKALW...PES MOU OTI O SAMARAS 8A MAS SWSEI!!!
    REEEEEE I MERKEL IR8E PERPATISE ANENOXLITI STIN A8INA KAI LIGA TETRAGWNA PIO KATW I ELLINIKI FWNI SWPAINE ME TON XEIROTERO TROPO!!!! PES MOU LOIPON AFOU EISAI TOSO EU8US...POIOS 8A MAS SWSEI!!!!! TI PROTEINEIS????
    PROTEINE.....DEIKSE MAS TI MAGKIA SOU KAI PROTEINE POIOS 8A MAS SWSEI...TI PREPEI NA KANOUME WS ELLINES....

    MILA!!!! KSEREIS????MPOREIS??? TI KANEIS??

    PROSWPIKA PSIFISA KAMMENO....KAI SIMFWNW ME TIS ANTIFASISTIKES SOU APOPSEIS...ALLA VLEPW OTI EXEIS MAURA MESANUXTA FILE MOU GIA TO PWS NIW8OUN OI ELLINIES!!!!!

    LOIPON 8A PEIS KATI????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φίλε μου, έχεις δίκιο. Για έναν έντιμο δεξιό, όπως μου φαίνεσαι από αυτά που γράφεις, δεν έχει μείνει άλλη επιλογή από τον Καμμένο. Ο Σαμαράς είναι ακροδεξιός, και οι φιλελεύθεροι είναι ακραία νεοφιλελεύθεροι. Προφανώς εγώ έχω πολλές αντιρρήσεις στις θέσεις του για το μεταναστευτικό, και σε διάφορα που λέει που τα θεωρώ συνομωσιολογικά. Για εμένα, πάλι, η μοναδική επιλογή, εφ' όσων αποφάσισα πως πρέπει να ψηφίσω, ήταν ο Τσίπρας. Η ΔΗΜΑΡ είναι ΠΑΣΟΚ, και η Παπαρήγα Σταλινική, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σάπιο κρυφοφασίζων κόμμα πια. Στο κείμενο βρίζω τη σημαία με το δικέφαλο αετό, που συμβολίζει αυτά που συμβολίζει. Έχεις ένα δίκιο από τη μεριά σου για τη σημαία, αλλά εσείς οι δεξιοί πρέπει να την πάρετε πίσω από τους φασίστες που την έχουν καπηλευτεί-μονοπωλήσει. Για εμένα, που έχω την αντίληψη πως οι σημαίες και τα σύνορα χωρίζουν τους ανθρώπους, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Τώρα, αν πιστεύω πως με τις εκλογές θα αλλάξουν τα πράγματα; Όχι. Αν ξανακούσουμε ο ένας τον άλλον, και αν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, τότε κάτι μπορεί να γίνει, αφού πρώτα πετάξουμε από πάνω μας και τον κρατικό, και τον παρακρατικό φασισμό.
      Όσο για το τί θα γινότανε αν έλεγα αυτά που λέω σε άλλη χώρα, για παράδειγμα, το Αμερικάνικο σύνταγμα, έχει μόνο ένα άρθρο περί ελευθερίας του λόγου: "Η ελευθερία του λόγου είναι απεριόριστη". Αν οι ελευθερίες, το επίπεδο της μόρφωσης, της κοινωνικής αντίληψης, και της δημιουργικότητας των νεοελλήνων ήταν διαφορετικά, τότε ίσως να αισθανόμουν ωραία που είμαι Έλληνας, αλλά έτσι όπως είναι τώρα οι Έλληνες, να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ ντρέπομαι, παρά καμαρώνω.

      Delete
    2. Θα σου απαντήσω εγώ γιατί μόλις ξύπνησα και είδα αυτό το κείμενο.
      Όταν φίλε οι επιλογές είναι σάπιες απλά δημιουργείς νέες.
      Δε θεωρώ για κανένα λόγο δικαιολογημένη την παρουσία της ΧΑ στην Ελλάδα. Ίσα ίσα είναι παράνομη εφόσον στην Ελλάδα έχουμε (;) δημοκρατικό καθεστώς και ΟΧΙ φασιστικό. Δε θα έπρεπε καν να υπάρχει όπως στην Αυστραλία αν δεν κάνω λάθος που τα ακροδεξιά και φασιστικά δεν περνάνε από το νόμο.
      Πέρα από αυτό οι Αμερικάνοι έχουν το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως. Και είναι περήφανοι ενώ δεν είναι καν Αμερικάνοι. Μετανάστες είναι που γαμήσανε τους Ινδιάνους και τους κλέψανε τη γη.
      Και ναι, άμα έχεις τη σημαία στο αμάξι σου εγώ θα παραξενευτώ. Γιατί να τη βάλεις ρε φίλε; Δε λέω δικαίωμά σου, αλλά γιατί νιώθεις αυτή την ανάγκη;
      Επίσης άλλο εθνικιστής και άλλο εθνιστής. Τσέκαρε και τα 2 και πες μου ποιο σε εκφράζει.
      Δεν είπαμε να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας, αλλά εγώ ρε φίλε έχωντας φασισταριό στη χώρα μου, ομοφοβία και ρατσισμό ντρέπομαι. Γιατί αυτό δείχνει άνθρωπους αμόρφωτους και απαίδευτους.
      Πάτο δεν έχουμε πιάσει, αλλά καλά πάμε προς τα εκεί. Και η Ελληνική φωνή όπως λες σώπαινε από κάτι φασισταριά και μπάτσους που νομίζουν οτί θα μας γαμήσουν όλους και εμείς τους δώσαμε τη δύναμη γι'αυτό.
      Θες να σου πω ποιός θα μας σώσει; Εγώ, εσύ και ο καθένας μας! Θα πρέπει να γίνει λαϊκό δικαστήριο για τα ειδεχθή πολιτικά εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Σε καμία άλλη χώρα οι πολιτικοί δε θα κυκλοφορύσαν ελεύθεροι. Κατάργηση της ασυλίας και να τους βουτήξει ο κόσμος και να τους σαπίσει. Δυστυχώς πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να γίνεσαι πολιτικός χωρίς να παίρνεις τόσο μεγαλύτερο μισθό από το μέσο δημόσιο υπάλληλο. Να μην έχεις πολλά προνόμια ώστε να αλλάξουν τα κίνητρα.
      Και εγώ Ελληνίδα είμαι και δε θεωρώ ότι το παιδί που έγραψε το άρθρο έχει μαύρα μεσάνυχτα. νομίζω ότι απλά απήυδησε ο άνθρωπος και τα είπε χύμα.

      Delete
    3. Κι εγώ Έλληνας είμαι αδερφέ, ούτε ανώτερος ούτε κατώτερος από τους άλλους λαούς. Κι αν η σημαία αυτή έχει καπηλευτεί εδώ και κάτι δεκαετίες από μισάνθρωπους νοσταλγούς δικτατορίας και φασισμού, τότε ας την αλλάξουμε. Σκατά στην Ελλάδα της Αλεξανδράτου, του Παναγιώταρου και του Κασιδιάρη. Σκατά στην Ελλάδα των διεφθαρμένων μικροαστών και αστών που θα πουλούσαν τη μάνα τους για ένα γυαλισμένο αυτοκινητάκι. Σκατά στην Ελλάδα των υπάνθρωπων. Ζήτω η Ελλάδα των αναρχικών, των αντιεξουσιαστών, των δημοκρατών, των τίμιων ανθρώπων, του απολιτικοποίητου μεν αλλά καλού ανθρώπου. Εμείς, οι Ανθρωποι, που είτε είμαστε άνεργοι, είτε δουλεύουμε, είτε είμαστε γκέι, είτε άντρες είτε γυναίκες, εμείς οι ονειροπόλοι αλλά και έτοιμοι ν αρπάξουμε την επανάσταση απ΄ το χέρι, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ! ΣΠΑΣΕ ΤΟ PC

      Delete
    4. @ mysticismlover:
      Ναι, οι Αμερικάνοι έχουν χαμηλό IQ... Τρομάρα να σου 'ρθει! Άνοιξε τα μάτια σου και δες πως φερόμαστε οι πεφωτισμένοι πανέξυπνοι Ευρωπαίοι και μετά παίξ'το μάγκας! Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου, γιατί ακόμα πιστεύουμε ότι "όταν χτίζαμε εμείς την ακρόπολη οι άλλοι τρώγανε μπανάνες στα δένδρα"...

      Delete
    5. Ο τίτλος σου είναι μια μικρή τροποποίηση του τίτλου του μπογιόπουλου "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε".Είμαι απόλυτα σύμφωνος με όλα όσα έγραψες, αλλά κάποια σχόλια σου, με κάνουν να πιστεύω πως δεν σου ταιριάζει και πολύ. Το λέω γιατί αν συμφωνούσες στο θεμελιώδες όπως το δίνει και ο τίτλος, δεν θα έβρισκες τον Τσίπρα ως λύση. Δεν θα σου υποδείξω αυτάρεσκα άλλα, ήταν όντως ένα πολύ λογικά επεξεργασμένο άρθρο, παρόλο που γράφτηκε εν θερμώ. Μπράβο

      Delete
    6. Ο λόγος σου αποτελεί άλλη μία αβάντα προς τη ΧΑ καθώς βρίζεις σημαία, πατρίδα και θρησκεία και έμμεσος πλην σαφώς υπονοείς πώς αυτά ανήκουν στη ΧΑ. Αυτά δεν ανήκουν στη ΧΑ αλλά στους Έλληνες. Προσωπικά θεωρώ φασίστα και εσένα ακριβώς όπως και τους ΧΑτες . . .

      Delete
    7. http://www.youtube.com/watch?v=9cwOqKfEYTg

      Ναι, ναι, ναι, σε καμία άλλη χώρα δεν κορόιδευαν τα εθνικιστικά ή ακόμα και εθνικά αισθήματα, και φυσικά ποτέ τη σημαία.

      Delete
    8. Στην Αμερική (και σε πολλές άλλες δυτικές χώρες) το να κάψεις τη σημαία θεωρείται θεμελιώδες δικαίωμα -προσωπική έκφραση- και προστατευεται από το σύνταγμα. Στην Ελλάδα, το να θίξεις τα θεία ΔΕΝ είναι έγκλημα ούτε "αυτεπάγγελτο αδίκημα" όπως βλέπω παντού να γράφουν χρυσαυγίτες που αποφάσισαν ότι είναι δικηγόροι και δε μπήκαν καν στη διαδικασία να ανοίξουν το σύνταγμα (6 ευρω κάνει ρε φίλε, πανε πάρτο) αλλά ούτε καν να googlάρουν το θέμα. Φασισμός δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις και σε εκφράζει, φασισμός είναι να απαιτείς να κάνουν όλοι οι άλλοι αυτό που θές και σε εκφράζει, αλλιώς θα τους πλακώσεις στο ξύλο.

      Delete
    9. Εμενα οι Χρυσαυγίτες ειναι αυτοί που με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα και να θέλω να φύγω απο αυτή τη χώρα... Μια χωρα εξαθλιωμένη με ενα μάτσο προβλήματα, με ΄μία κυβέρνηση πραγματικών μαφιόζων . Κι όμως αυτοι οι τραμπούκοι είναι ο λόγος που θα πάρω την οικογένειά μου μακρυά απο εδώ. Αυτοι οι ανεγκέφαλοι με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα... που αν είμΑΙ δηλαδή, που το ξέρω? και αυτοι οι τραμπούκοι που περνιούνται για ελληνες..που το ξέρουν ακριβώς? και τι σκατά θα πει έλληνας είπαμε?

      Delete
    10. @geo δίνω προσοχή σε αυτά που γράφω. Δεν είπα πως ο Τσίπρας είναι η λύση... Εμείς είμαστε η λύση. Απλώς για λόγους ιστορικού οπορτουνισμού, θεώρησα πως στις συγκεκριμένες εκλογές καλύτερα θα ήταν να τον ψηφίσω. Κι αν έβγαινε, από την επόμενη μέρα πάλι στους δρόμους θα ήμουν.

      Και παρακάτω στο σχόλιο, διευκρινίζω πως δεν θεωρώ τις εκλογές λύση...

      Delete
    11. Διογένη, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Απλά έχω λίγο περισσότερη υπομονή προς το παρόν και αποφεύγω τις ακραίες εκφράσεις που ξέρω ότι πολώνουν μια ήδη πολωμένη κοινωνία. Όσο δύσκολο κι αν είναι, εμείς είμαστε η λύση, εμείς θα κρατήσουμε το επίπεδο. Και μην ξανακούσω για τα "χρηστά ήθη" μην πω τίποτα... Όχι γιατί άμα θέλετε την ανοίγουμε την κουβέντα για ποια χρηστά χριστιανικά ήθη. Στο όνομα του χριστιανισμού έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και ας πει κάποιος στους χρυσαυγίτες ότι ο Χριστός που υπερασπίζονται ήταν ξένος και μάλιστα εβραίος (καμία σχέση με ΕΛΛΗΝΑ). Δηλαδή σαν αυτούς που καίγανε και κάνανε σαπούνια. Αποφασίστε τι θέλετε. Όλα μαζί δε γίνονται. Αλλιώς πάρτε το απόφαση ότι έτσι θα περιφερόσαστε και ο λαός θα σας κράζει. Επιτέλους με την καφρίλα. Το αριστεροαναρχικό ποστ που βρίζει, αναφέρεται στο βίντεο του Παναγιώταρου που ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ αγαπητέ ανώνυμε. Οι ηλίθιες δράσεις μπορεί να φέρουν και έντονες ΑΝΤΙδράσεις. Στην τελική είναι δικό του το μπλογκ του ανθρώπου. Όλοι εσείς που ήρθατε να πείτε τη μαλακία σας και να τον βρίσετε, γιατί ήρθατε?

      Delete
  6. Τόσο μάγκας είσαι που γαμάς και την Ελλάδα...
    Ντροπή στο σπίτι σου ρε, αν κ δύσκολο το κόβω να μεγάλωσες σε σπίτι.
    Σε πείραξαν τα βρισίδια του Παναγιώταρου αλλά όταν τα ίδια ή χειρότερα κάνει η αριστεροαναρχία που ανήκεις, τότε δεν έχεις κάτι να πεις, πάω στοίχημα.
    Φασιστάκι είσαι, σε καταλάβαμε.
    Πίσω στην τρύπα σου και καληνύχτα (05:35).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε, όχι και τρύπα, εβδομήντα τετραγωνικά σπίτι!

      Delete
  7. Μολις εγινες επισημος σπονσορας της Χ.Α. Εσυ και οι ομοιδεατες σου ειστε ανικανοι να κατανοησετε το φαινομενο της Χ.Α. και αντιδρατε με το πιο λαθος τροπο με αποτελεσμα να τρωμε τους νεοναζι στη μαπα τωρα!!! Οσο αναφορα εσενα, προσωπικα σε κατατασω στην ιδια κατηγορια με τους Χρυσαυγιτες, ακραιος και επικίνδυνος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακραίος και επικίνδυνος θα έλεγα ότι είναι κάποιος που βγαίνει από το σπίτι του με σκοπό να παρενοχλήσει ή και να ασκήσει βία σε κάποιον. Ακραίος και επικίνδυνος με πληκτρολόγιο είσαι μόνο αν είσαι χάκερ, οπότε και δεν διατηρείς blog ή ιδιαίτερη δημόσια παρουσία. Λάθος μου;

      Delete
    2. Σου κανω copy paste το post των 1:07 μ.μ. που με εκφραζει απολυτα σαν απαντηση μου:

      "Ο λόγος σου αποτελεί άλλη μία αβάντα προς τη ΧΑ καθώς βρίζεις σημαία, πατρίδα και θρησκεία και έμμεσος πλην σαφώς υπονοείς πώς αυτά ανήκουν στη ΧΑ. Αυτά δεν ανήκουν στη ΧΑ αλλά στους Έλληνες. Προσωπικά θεωρώ φασίστα και εσένα ακριβώς όπως και τους ΧΑτες . . ."

      Delete
    3. Συμφωνω 100% κι εγω μ αυτα τα 2 : Μολις εγινες επισημος σπονσορας της Χ.Α. Εσυ και οι ομοιδεατες σου ειστε ανικανοι να κατανοησετε το φαινομενο της Χ.Α. και αντιδρατε με το πιο λαθος τροπο με αποτελεσμα να τρωμε τους νεοναζι στη μαπα τωρα!!! Οσο αναφορα εσενα, προσωπικα σε κατατασω στην ιδια κατηγορια με τους Χρυσαυγιτες, ακραιος και επικίνδυνος.

      Ο λόγος σου αποτελεί άλλη μία αβάντα προς τη ΧΑ καθώς βρίζεις σημαία, πατρίδα και θρησκεία και έμμεσος πλην σαφώς υπονοείς πώς αυτά ανήκουν στη ΧΑ. Αυτά δεν ανήκουν στη ΧΑ αλλά στους Έλληνες. Προσωπικά θεωρώ φασίστα και εσένα ακριβώς όπως και τους ΧΑτες . . .

      Delete
    4. Πίλγριμμε Χειμωνέτο, σε ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο να απαντήσω "όσο αναφορά εμένα"

      Delete
    5. Ανώνυμε, ποιοι είναι οι ομοϊδεάτες του κατ' εσέ? Πώς τους λένε? Ποια η ιδεολογία τους? Ο φασισμός δε διαμορφώνεται από την προσωπική μας πεποίθηση. Είναι κάτι συγκεκριμένο. Όπως και οι οπαδοί του φασισμού. Αν δεν ξέρεις τι, πήγαινε μάθε. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος που εσύ ακολουθείς και ποιος ο λάθος που ακολουθούμε οι "ομοϊδεάτες" αγνώστου ταυτότητος? (του οποίου τις συνέπειες προφανώς μόνο εσύ τρως στη μάπα, ενώ εμείς όχι). Ποιος νομιμοποίησε τη Χ.Α. σε κόμμα? Ποιος πλήρωσε τα ψηφοδέλτιά τους στις τελευταίες εκλογές? Ποιος πληρώνει τον αρχηγό τους? Όταν οι έννοιες έχουν γίνει φορέματα στα προσωπικά μας μέτρα, τότε δε θες να ξέρεις που κατατάσσουν εσένα οι άλλοι. Είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείς.

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βλέπω τηρείς την δημοκρατία και σέβεσαι το λόγο του άλλου! Οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός, ακόμη και αν σε προσβάλλει εσένα και τα πιστεύω σου δεν έπρεπε να το διαγράψεις.. Επίσης όταν δεν βρίσκεις να ψηφίσεις κάτι, καλύτερα μην ψηφίζεις απο το να το ρίξεις κάπου απλά για να πάει..Για το οτι είναι η δεν είναι μπράβοι όπως λες, τουλάχιστον έχουν δουλέψει στη ζωή τους εν αντιθέση με τον Τσίπρα! Επίσής είναι πολύ δύσκολο κάποιος κολλημένος και ασπασμένος στο κκε, πασοκ, νδ, συνασπισμό κλπ κλπ να μιλήσει αντικειμενικά για κάτι άλλο, γιατί αν το έκανε όλα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και απλά δεν θα ήταν κολλημένους..Λές μαλάκες αυτούς που ψήφισαν χρυσή αυγή, όλους τους υπόλοιπους που ψήφιζαν τόσα χρόνια και η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο είναι καλύτεροι?Ακόμα περισσότερο μαλάκες..Γιατι? Γιατί η στάση τους δεν άλλαξε, δεν αλλάζει, τράμπες στα μπουρδελοκόμματα και στους δημόσιους προέδρους τους κάνουν, ακούς εκεί, επαγγελματίες βουλευτές τόσα χρόνια λένε, ποιοί, αυτοί που τα έιχανε να προβληθούν! Βλέπεις, βλέπω, βλέπουμε πως μέσα σε 5,10,15 χρόνια αλλάζει η εικόνα στη χώρα μας, εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με τους ξένους, ούτε και εγώ, κάποια στιγμή, δεν ξέρω πόσο σύντομα θα υπερισχύσουν, και όταν γίνει αυτό αυτοί θα έχουν το πρόβλημα με εμάς και τότε αν θα έχεις τα αρχίδια να παλέψεις για να υπερασπιστείς την περιουσία σου και την οικογένεια σου(όπως έκανε το παλικάρι που καθάρισε τον Αλβανό(ακόμη και Έλληνας να ήταν) που πήγε να του κλέψει το σπίτι απειλώντας την οικογένεια του και το ΣΥΡΙΖΑ έλαβε θέση "είναι δολοφόνος και πρέπει να καταδικαστεί", το ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισες εσύ ο έξυπνος)απλά να θεωρήσεις τον εαυτό σου φασίστα.. Το θέμα είναι να προλαμβάνουμε, απο όνειρα και ουτοπίες έχουμε να λέμε πολλά, η πραγματικότητα όμως διαφέρει.. Η Ελλάδα είναι ο χώρος που με ορίζει, εδώ γεννήθηκα και εδώ θα μείνω.. Και αν θέλεις να μιλήσουμε για ελευθερίες και για καταπάτηση αυτών, επειδή ολοι ξεπετιούνται σαν τα τσουτσουνάκια νεοφιλελεύθεροι, εδώ είμαι να σου επαναπροσδιορίσω την αντίληψη ελευθερία αν διαφωνείς με τα παραπάνω! Φιλικά..

      Delete
  9. ποσο μαλακας εισαι και εσυ? ε? ποσο μα-λα-κας? Ε? εισαι μαλακας? ΜΑΛΑΚΑΣ?
    τραβα γαμησου ρε μαλακα,εισαι χειροτερος απο τους φασιστες παλιο μαλακα ασχετε μαλακα καραγκιοζη.
    απολιτιστε, δεν σου φταιει κανενας, γιατι κ εσυ οταν πηγαινες για ψωνια και σου ελεγε κανει 80 αλλα χωρις αποδειξη στα δινω 70 με 70 τα επαιρνες. Δεν σου φταιει κανενας αλβανος μαλακα ρατσιστη. Μαλακα ε μαλακα

    ReplyDelete
  10. ουτε καν μπηκα στον κοπο να διαβσω το κειμενο,αλλα αν εχεττε την ψευδαισθηση οτι ολη η απειλη της ελλαδας προερχεται απο την Χρυση Αυγη,ειστε για κλαματα το λιγοτερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα σου απάνταγα βρε ανώνυμε, αλλά να, ξέρεις, ουτε καν μπηκα στον κοπο να διαβσω το σχόλιο.

      Delete
    2. Πως να κανεις τον κοπο να διαβασεις ,αφου ΔΕΝ ξερεις να διαβαζεις

      Delete
  11. ''Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα''

    οχι ρε ΜΑΛΑΚΑ δεν το διατυπωσες σωστα..
    εξω απο το ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπιτι θα ειμαστε για σε γαμησουμε οσο σου αξιξει καριολη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γαμανε και τα σκουλικια τωρα????????????????που φτασαμε. Για ελατε ασπονδυλα για ελατε

      Delete
    2. Αστο το καραγιοζακι...Ανοικει σε αυτους τους 500.000 Ελληνες που δεν ηταν τοσο μπασταρδοι ουτως ωστε να ψηφιζουν λαμογια..ουτε οι πατεραδες τους ηταν τοσο μουνοπανα ουτως ωστε να τους στηριζουν...Ετσι δεν ειναι ρε μπαγλαμα?? Βαζω στοιχημα πως οταν λες θα ειμαστε, εννοεις θα ειναι, γιατι εσυ θα παιζεις το πουλακι σου και μολις το σκουπισεις, θα ανοιξεις τον υπολογιστη να δεις τι εκανε το κομμα σημερα...Μαλακισμενο

      Delete
    3. Kαι γραφω 500.000 γιατι ειναι αυτονοητο πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ, τους ψηφιζατε απ την αρχη...Ποιος γαμαει το οτι δεν βγαινουν οι αριθμοι???? Ο ηλιθιος, ηταν, ειναι και θα ειναι ηλιθιος μεχρι να πεθανει...

      Delete
    4. Ψιτ, εσύ που απειλείς...
      Οραματίζομαι ήδη τη σπασμένη IP σου...

      Delete
    5. Ανώνυμε, πάντως να ξέρεις πως δεν το "κάνω" από το πρώτο ραντεβού...

      Delete
  12. Η Χ.Α ΔΕΝ είναι δημοκρατική και πρεσβεύει το φασισμό.
    Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί με όπλο την ίδια της την ιδεολογία. Βία και αιματοχυσία.
    Αν δε σακατευτεί κάθε χρυσαυγίτης δε θα ησυχάσω. Και ειλικρινά ντρέπομαι που το λέω, αλλά δε μας έχουν αφήσει άλλα περιθώρια υπεράσπισης του εαυτού μας.
    Δεν καταλαβαίνουν από πολιτισμένες πρακτικές γιατί είναι απαίδευτοι κανίβαλοι. Άρα δυστυχώς η λύση είναι η βία.

    ReplyDelete
  13. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ
    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΟΞΑΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΟΒΙΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σημαία έχουμε από το Σείριο;

      Delete
    2. http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&safe=off&biw=1440&bih=809&tbm=isch&tbnid=fyOkJQKuvE5k5M:&imgrefurl=http://www.tfmetalsreport.com/forum/2903/main-streetthe-speakeasyback-room%3Fpage%3D568&docid=Li45IFhNX_ERsM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_DS3Axl118Ng/Sn1YE5lrcgI/AAAAAAAAF9M/8FWCGs0gZy8/s400/Crop-Circles-marijuana-leaf.jpg&w=400&h=283&ei=wNJ3UNHgBYfOsgbi5oDIAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=963&vpy=238&dur=1250&hovh=189&hovw=267&tx=132&ty=104&sig=116634877271412759030&page=2&tbnh=140&tbnw=196&start=25&ndsp=30&ved=1t:429,r:22,s:25,i:219

      Θα εκπλαγεις. Αν θυμηθεις ομως τι εγραψα πιο πανω για τη νοηση θα δεις οτι ολα δενουν μεταξυ τους, σου απαγορευουν αυτο που σε κανει ισχυροτερο απο αυτους

      Delete
    3. :-D ! άντε ρε και με ανησύχησες...

      Delete
    4. δεν ειναι αστειο δεν προσπαθω να κανω πλακα. σημαια δεν εχουμε αλλα ειναι συμβολο μας καθως ειναι κατι που το φεραμε μαζι μας

      Delete
  14. Μ' αρέσεις όταν εξοργίζεσαι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μ' αρέσει που σ' αρέσει που εξοργίζομαι...

      Delete
  15. Η Χ.Α δεν αντιμετωπίζεται με ξύλο... Αντιμετωπίζεται με το να γυρίσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μέσα από την κατανόηση από τον λαό το πόσο αντιδραστική προς αυτόν είναι. Αλήθεια σέβεται τα Θεία και την θρησκεία, αλλά που συνάδει η θρησκεία με το να βαράω ανθρώπους, να τους μαχαιρώνω, να τους πνίγω στα ανοιχτά του Αιγαίου? Αλήθεια κόπτεται για την ανάπτυξη κάθε τι ελληνικού, αλλά ρε καϋμένε Χρησαβγητι φοράς μπλούζα τούρκικη, φορμούλα Bodytalk, πίνεις capuccino, οδηγάς ΒΜW κλπ. Τίποτα ελληνικό σε όλη σου την προσωπική ζωή. Όχι οτι θα είχε καμία αξία βέβαια... Και για το τέλος άφησα το πιο βασικό. Ενάντια σε κάθε τι που πάει κόντρα στα συμφέροντα των αφεντικών... Απεργία? Να σπάσει, γιατί τα καλά μας αφεντικά μας έχουν για μεντρόσκυλα. Υπερασπιστές των συμφερόντων του κάθε Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη είσαστε και παλεύετε να κρατήσουν την εξουσία τους. Έρχεται ο καιρός όμως... Κοντοζυγώνει...

    ReplyDelete
  16. Ανώνυμε των 10:26 ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ (???) εσένα μάθε την ελληνική γλώσσα.
    Κατα τ' άλλα η ανώνυμη απειλή καλά κρατεί. Δεκ εκπλήσσομαι φυσικά.

    Πάω νε ξεράσω μήπως έστω και διαβάζοντας τις ανώνυμες σάχλες σας μπήκε μέσα μου καμιά φασιστική σκόνη.

    ps.blogger τον παίρνεις κι εσύ, δεν είμαι ρομπότ

    ReplyDelete
  17. Πολλά σεξουαλικά απωθημένα πάντως κουβαλάνε αυτοί οι "άνθρωποι" και πρέπει ίσως να το κοιτάξουν.
    Γαμάνε από εδώ, γαμάνε από εκεί, βλέπουν συνέχεια κωλοτρυπίδες και πόρνες μπροστά τους... δεν ξέρω, μου κάνει πολύ Φροϋδικό το πρόβλημά τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ Angua

      όταν είσαι τίγκα στα κόμπλεξ αυτά παθαίνεις!

      Delete
  18. Εσύ που βρίζεις και φτύνεις νομίζεις ότι είσαι διαφορετικός από τον παναγιώταρο και τον κάθε αληταρά κασιδιάρη; Ειδικά αυτό το "γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας" σε ξεχωρίζει πολύ από αυτόν, τι να σου πω. Να θυμάσαι ένα πράμα: ο Γκάντι απελευθέρωσε την πατρίδα του, ο Σιντ Βίσιους ψόφησε μέσα στα ξερατά του, για να χρησιμοποιήσω και λίγο το λεξιλόγιό σου, μη με περάσεις και για φλώρο.

    ReplyDelete
  19. animal δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει ο συντάκτης αλλά άντε στη γωνία του καναπέ σου που έχει βουλιάξει απο το καθισιό ! Θέλεις να πεις πως μέσα σε όλα αυτά σε πείραξε το "γαμώ τον πρόεδρο της δημοκρατίας"? Ω ρε τι ζούμε! Είμαι ανάμεσα στο να κλαίω για πάντα ή να πεθάνω στα γέλια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια χαρά τα λέει ο animal - εσύ μάλλον είσαι ελαφρώς περιορισμένης ευθύνης αν κατάφερες σε 4 γραμμές να παρεξηγήσεις το νόημα του post. Κλαίω από τα γέλια (για να σε βγάλω και απο το δίλημμα)

      Delete
  20. Και η ταινία για το μωάμεθ μια γαμημένη παράσταση ήταν αλλά όταν κόντεψαν να κάψουν την Αθήνα οι ισλαμιστές δε βγάλατε κουβέντα....
    Αλλά εκεί δεν τολμούσατε... θα σας έσφαζαν στο γόνατο....
    Τ'ωρα... θυμηθήκατε την ελευθερία του λόγου.....
    Μια ζωή δυο μέτρα και δυο σταθμά κατα το δοκούν.....
    παπαριές δηλαδή.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΕς τα φίλε,μπορεί να είναι χιλιοειπωμένο και ίσως να κουράζει, αλλά τελικά οι μεγαλύτεροι φασίστες λέγονται πλέον αντιφασίστες..Πολύ-πολύ απλά σκεφτείτε το εξής απλό:στο ίδιο θέατρο,Χυτήριο,χτες το βράδυ, έκανε πρεμιέρα η παράσταση "Corpus Μωάμεθ". Άνετα στη θέση των 'παραθρησκευτικών οργανώσεων' δεν θα ήταν οι 'αναρχικοί αγωνιστές' από τα πέρατα της οικουμένης παρέα με μουλάδες και χομεϊνήδες ;;; Και στη θέση του Παναγιώταρου ο ΤΣατσόπουλος να εκτοξεύει τα ίδια ακριβώς μπινελίκια ;;; (τον έχουμε χαρεί κιόλας σ'αυτή τη θέση, σε πάνελ εκπομπής-έχει βαρβάτη προϋπηρεσία το παληκάρι...) Αλλά τότε ναι, θα μιλούσαμε για σπουδαίους και προοδευτικούς αγωνιστές κτλπ.τσιτάτα. Είπαμε, αθεϊα μεν, αλλά αρκεί να μην προσβάλλεται ο Μωάμεθ των ταξικών αδελφών μας !!! Ωραία αθεϊα..Μεγαλύτερη θρησκοληψία κι απ'τους πρωταγωνιστές των χτεσινών επεισοδίων !

      Delete
    2. Ρε καραμητρο, ποιος θα τους εσφαζε στο γονατο?? Δηλαδη αυτοι που λες, φοβουντε τους μουσουλμανους αλλα οι χρυσαυγιτες τα'χουν μεγαλα και τους σφαζουν??? Και να σου πω και κατι??? Βαλτε το κορανι στον κωλο του χριστου και αντε γαμηθητε ολοι μαζι απο δω, μαζι με τα τζαμια, τις ιδιοκτητες εκκλησιες και τα παραμαγαζα των νεοναζι..Πως σου φαινεται αυτο?? Βουλιαξε η χωρα και ξαφνικα εγιναν ολοι ειδημονες της πολιτικης καταστασης της χωρας..Και μαλιστα με τον ιδιο αερα που μεχρι περυσι ελεγαν "ποιος την γαμαει την πολιτικη, εγω δεν ασχολουμαι" (Εχω να παω στον τερλεγκα αποψε)...Αντε μαλακες υποκριτες, μου μαθατε και τους "αριστερους προδοτες"

      Delete
    3. o thanasis klaras zei

      Delete
    4. κατ' αρχάς η ταινία δεν είναι παράσταση

      Delete
  21. Στα επεισόδια, πέρα από τον Παναγιώταρο ήτανε και ο Γερμενής, ο γνωστός Καιάδας, ο οποίος προφανώς θίχτηκε από το βλάσφημο περιεχόμενο της παράστασης... Αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο, αν σκεφτούμε ότι στις συναυλίες του τραγουδάει στίχους όπως οι εξής: «Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο Διάβολος υπερισχύει. [...] Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα. Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες. Το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας.» (τραγούδι: Extreme Unction)

    Aπό την άλλη, την παράσταση έσπευσαν να στηρίξουν η Ρεπούση, ο Τατσόπουλος και διάφοροι άλλοι οργανικοί διανοούμενοι του Καπιταλισμού. Προσωπικά, στην κόντρα αυτή καπιταλισμού-φονταμενταλισμού, προτιμώ να μην πάρω θέση και να αναζητήσω κάποιον άλλο δρόμο. Όχι τίποτε άλλο αλλά στα επεισόδια αυτά (όπως και στα παστίτσια) δεν βλέπω δύο πλευρές να συγκρούονται, αλλά τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν είναι τυχαίο ότι ο φασισμός ευδοκιμεί όπου ευδοκιμεί και ο καπιταλισμός. Στην «φωτισμένη Ευρώπη» δεν βγήκε το φρούτο αυτό; Στην «πλουραλιστική, ανεκτική, προοδευτική» Σκανδιναβία δεν βγήκε ο Μπρέιβικ να γαζώσει κόσμο;

    Α, και μια μικρή παρατήρηση προς τον Διογένη. Καλά όλα τα άλλα, αλλά τα περί κουλτούρας, Σεφερλή κλπ είναι κατά τη γνώμη μου άστοχα. Η ηθική μας σώζει πολύ περισσότερο από τα πτυχία και την «υψηλή» κουλτούρα. Στο κοινό του Σεφερλή θα βρεις πολλούς αγράμματους και «απολίτιστους» για τα αστικά δεδομένα ανθρώπους, που όμως δεν θα διανοούνταν ποτέ να γίνουν βασανιστές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως γίνανε πολλοί Γερμανοί αστοί, που παράλληλα με τις δολοφονίες και τους βασανισμούς έβαζαν και κανα Μπαχ ή Βάγκνερ να παίζει...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στα επεισοδια, ηταν πρωτοστατης ο καιαδας γιατι οι καθυστερημενοι φιλοι του, τον λουζουν με τα λεφτα απ τους φορους τους...Και οπως πετας στην μαϊμου το ευρω για να χορεψει, ετσι χορευει κι αυτος οτι γουσταρεις πλεον....Αφου σε ηλιθιους απευθηνεται, στ'αρχιδια του..

      Delete
  22. Ανώνυμε, αν είσαι περήφανος Έλληνας γράφε Ελληνικά γιατί με τα greeklish διάβασα μόνο τα μισά επειδή ζαλίστηκα! Κι αν είσαι περήφανος Έλληνας, μη μας συγκρίνεις συνέχεια με τις ΗΠΑ γιατί θα μας συγκρίνω κι εγώ με τη Βενεζουέλα σε πάρα πολλά και δε θα βγάλουμε άκρη!

    ReplyDelete
  23. δεν υπάρχει καμμία θεραπεία για μία τόσο άρρωστη κοινωνία.

    ReplyDelete
  24. Ti na gamiseis re poustara???? afou o monos logos pou se enoxlei i xrush augh einai oti den thelei tous pakistanous pou einai ooi monoi pou sou gamoun akoma ton kolo. An den sou aresei pigenai ston dialo i opou allou vreis maures psoles na se kseksizoun tin kolara... Kai nai xilies fores xrusi augi para euraiomasonous pou den einai mpravoi alla dolofonoi tis xoras pou zeis kai eprepe na sevesai anonime klouniske

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαι ο θεος αγαπητε αμορφωτε καραγκιοζη, εβραϊκος θεος ειναι...
      Επισης, αν φευγαν οι πακιστανοι, θεωρεις οτι θα λυναμε το προβλημα?? Μηπως το προβλημα της χωρας ειναι αποκλειστικα και μονο οι αλλοδαποι?? Γιατι αν δεν ειναι, αντε γαμησου κι εσυ και αυτοι που σε τραβηξαν απο τις πορειες για να τους κανεις μαγκες...Προβατο

      Delete
    2. Πάτα Shift+Alt, γιατί με τα greeklish χάνεται όλος ο λεκτικός σου πλούτος Dragon

      Delete
  25. Δεν υπάρχει καμμία θεραπεία για την κοινωνία που καταδικάζει μόνο τους αποδεδειγμενα ΜΑΛΑΚΕΣ της χ.α και την ίδια στιγμή κάνει πως δεν βλέπει τους και πάλι αποδεδειγμένα ΜΑΛΑΚΕΣ, δήθεν δημοκράτες της άλλης πλευράς που καλυπτόμενοι από τον δημοκρατικό μανδύα κάνουν τα ίδια ακριβώς και είναι νομιμοποιημένοι.
    Κατάντημα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατά την γνώμη μου κάνεις ένα σοβαρό λάθος που εν τέλη σε οδηγεί σε μια αντίφαση. Μπερδεύεις την κοινωνία με την νομοθεσία. Αν και συμφωνώ πως δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση το θέμα είναι πως επειδή "ο νόμος" προστατεύει τους πρώτους η κοινωνία προστατεύει τους δεύτερους (ίσως και το αντίστροφο). Εγώ προσωπικά αποτροπιάζω και με τους καπηλευώμενους την ιδεολογία της αναρχίας και τον δημοκρατικό θεσμό της διαδήλωσης και με τους καπηλευώμενους την Ελλάδα και τον δημοκρατικό θεσμό της βουλευτικής ασυλίας.

      Delete
  26. για σένα Σκύλε Διογένη... αλλά και λοιπούς έλληνες και μη...

    Σκέφτηκε ποτέ κανείς πόση δύναμη δίνεται στη βία προκαλώντας την??? ...
    Όπως το εντομοκτόνο στην κατσαρίδα...την κανει πιο δυνατή και πιο ανθεκτική....
    Ότι κάνει το αντιοβιοτικό στους ιούς τους μεταλλάσει..
    Σκέφτηκε μήπως ο Τσίπρας να οργανώσει μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ??? Όχι βέβαια, δεν του φτάνει μέχρι εκεί..ένα παπαγαλάκι είναι κι αυτός και τίποτε άλλο, λόγια εκ του ασφαλούς...

    Σκέφτηκε κανείς αριστερός να φέρει ως παράδειγμα τον ΜΕΓΑ ΓΚΑΝΤΙ που κατάφερε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ??

    Ούτως ή άλλως κεφάλια πέφτουν, τουλάχιστον ας γίνεται με σεβασμό προς τον εαυτό μας έτσι θα σε σεβαστούν και οι άλλοι, με όλο το κόστος που συνεπάγεται κάθε μας κίνηση....

    Με όλη αυτή την βία από όπου και αν προέρχεται, το μόνο που βρίσκει τον στόχο είναι να αυξάνεται η αστυνομία... Δώστε λοιπόν ψωμί στους μπάτσους και σε άλλους που έρχονται ξωπίσω τους...

    Δύο άτομα από το συγγενικό μου περιβάλλον γίνανε μπάτσοι... έκοψα την καλημέρα σε όλη τους την οικογένεια... από κάπου πρέπει να πάρουν το μάθημά τους...όχι ότι θα καταλάβουν και πολλά...

    Ονειρεύτηκε ποτέ κανείς σας μια διαμαρτυρία χωρίς ηλίθια συνθήματα και πολλές φορές για γέλια??

    Ποιος τα ακούει?? Κανείς?? ποιοός τα διαβάζει κανείς... λόγια του αέρα φαίνονται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...

    Λοιπόν Διογένη θα σε παραδεχτώ στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ αν μου κάνεις την χάρη και ορθώσεις ανάστημα στήνοντας μια επική σιωπηρή-σιωπηλή-ειρηνική διαμαρτυρία, που σε κάθε πρόκληση δεν θα τα βροντήξει και θα ανταποδώσει, που σε κάθε ουρλιαχτό δεν θα βγάλει άχνα... Μπορείς?? να ξαπλώσεις χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο και να κάνουν (μαζί κι εγώ) κορόιδο όλη την αστυνομία?? Ναι γιατί όλοι οι μπάτσοι φτιαγμένοι βγαίνουν στην αρένα... και χωρίς ταυρομάχο τι να κάνει ο ταύρος??

    Ναι, να κάθεσαι εκεί και να γροικάς τα ανδρείκελα που λέγονται μπάτσοι και μέσα σου να γελάς για το πόσο ηλίθιοι αισθάνονται (να 'σαι σίγουρος έτσι θα αισθάνονται)...

    Ναι γιατί δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα στο κορμί σου... μα κανένα, δεν θα τους το έχεις δώσει εσύ...

    Κάτσε και αναλογίσου μέχρι τώρα.. τι είναι αυτό που έχει επιτευχθεί ανα τους αιώνες με την ΜΗ-ΒΙΑ... και σου λέω και πάλι..χωρίς ηλίθια πανώ...χωρίς ηλίθια συνθήματα... ΌΠΩΣ οι νεκροί στον τάφο ΜΠΟΡΕΙΣ???

    Μετά τιμής
    Βίκος

    Υγ. δεν ανήκω σε κανένα!!




    ReplyDelete
    Replies
    1. Φίλε μου συμφωνώ και καλά τα λες, αλλά τι θα κάνεις όταν στους ξαπλωμένους θα πετάνε πέτρες οι χρυσαυγίτες;
      Θα τους αφήσεις ξαπλωμένους να αιμοραγούν; Δε θα αμυνθείς;
      Πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί ο φασισμός; Δε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα δικά του όπλα εναντίον του;

      Delete
    2. μπορει να γίνει μια αρχή???? τουλάχιστον ???

      Delete
    3. Διαβάζω διαβάζω διαβάζω απόψεις θολωμένων μυαλών και σωμάτων. Επιτέλους η μόνη σωστή 'αποψη ειπώθηκε εδώ. Από εσένα. Να σου πω όμως ένα μυστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό οργανωμένα. Ποτέ των ποτών στην Ελλάδα. Μόνο ανοργάνωτα. Καλύτερα και από σιωπηλή διαμαρτυρία, μέσα στον χαμό της επόμενης δακρυγονοδιαδίλωσης, αγκαλιάζουμε τους μπάτσους. Ανθρώπινα. Άφοβα. Είναι άνθρωποι μόνο που χρειάζεται κάποιος να τους το θυμίσει. Έμπρακτα.

      Delete
    4. Ειλικρινά θα ήθελα να σε δω να προσπαθείς να το κάνεις αυτό.
      Και μόλις αναρρώσεις απο τα τραύματα σου,θα'θελα να έρθεις και να μας μιλήσεις ανοιχτά για το πόσο λάθος έκανες...

      Delete
    5. Με καλύπτεις πολύ αγαπητέ μου. Συμφωνώ, αλλά δέχομαι και την αγανάκτιση και το ξέσπασμα του Διογένη.

      Delete
  27. Πολύ ωραίο το χώσιμο! Μία μικρή παρατήρηση όμως... Τόσα χρόνια ούτως ή άλλως μπράβοι δεν μας κάνουν κουμάντο?

    ReplyDelete
  28. Το Παναγιώταρος βγαίνει από το Παναγιώτης λόγω πάχους;Τστστσ είναι παρουσιαστικό για αρχαίο Ελληνα αυτο τώρα;Αίσχος!

    ReplyDelete
  29. Τ2Φ είναι για αρχίδι Έλληνα οπωσδήποτε.

    ReplyDelete
  30. Αυτό που πετυχαίνεις με το να σκυλοβρίζεις όσους ψήφισαν χρυσή αυγή είναι να τους σπρώχνεις ακόμα περισσότερο στη χρυσή αυγή. Η βία γεννάει βία, είτε λεκτική είναι αυτή είτε σωματική. Προσβάλοντας και μειώνοντας κάποιον που ήδη έχει πάει στα άκρα δεν τον βοηθάς να δεις το λάθος του, το αντίθετο ενισχύεις τη θέση του. Κατάλαβες;

    ReplyDelete
  31. @Ανώνυμος

    Λέτε να ήταν προτιμότερο να τους καλούσε ένα βράδυ στο σπίτι να τα λέγανε,με λίγο κρασάκι;

    ReplyDelete
  32. Κατευθείαν απόγονος του Περικλή και του Μεγαλέξανδρου σε σωματική πλάση και ρητορική δεινότητα, οχι μαλακείες.

    ReplyDelete
  33. Η Παναγία, η σημαία και η Ελλάδα ρε φίλε τι σου φταίει; μέσα σε όλα! δίκιο έχεις για όλα.. βρίσε τους Χρυσαυγιτες που το παίζουν Ελληναράδες και υπερασπιστές των πάντων, π[ου παρότι άθεοι και αντίχριστοι κάνουν ότι θίγονται με το έργο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έβρισα την παναγία ΤΟΥΣ, τη σημαία ΤΟΥΣ, και την Ελλάδα ΤΟΥΣ. Έχει διαφορά...

      Delete
  34. @Ανώνυμος

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ovoeq_IV6lo

    ReplyDelete
  35. Διογενη αγορι μου (ή κοριτσι μου αναλογα πως σε φωναζει ο κολοπακιστανος που σε γαμαει) εχεις δει ποτε το μουνι της μανας σου? αν οχι πες μου να σου πω εγω πως ειναι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γκομενίτσα του χοντρού να υποθέσω ?

      Delete
    2. "κωλοπακιστανός" με ωμέγα, όχι με όμικρον. τσ τσ τσ... Είναι κρίμα τόσο όμορφα και έξυπνα επιχειρήματα να λεκιάζονται με μικρά ορθογραφικά λάθη. Καλή σου μέρα :-)

      Delete
  36. Θα έφαγες πολλές για να μιλάς έτσι!!!
    Από το ένα άκρο στο άλλο άκρο... Σε λυπάμαι ρε φίλε όπως λυπάμαι και τον βουλευτή..
    Απλά ε΄σενα λίγο παραπάνω γιατί αυτός παίρνει πρεισσότερο μισθό από σένα!

    ReplyDelete
  37. Αυτό θέλουν να πετύχουν. Πέρα από τις φασιστικές τους απόψεις και αντιλήψεις που με τον τσαμπουκά θέλουν όχι απλά να τις ακούσουμε αλλά και να τις επιβάλλουν, αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν. Να μιλάμε γι αυτούς! Ούτε καν σε τι χώρα ζούμε δεν αναγνωρίζω..λυπάμαι που το λέω αυτό..Τι ιστορία θα γραφτεί για να την διαβάσουν τα εγγόνια μας; Τι ηθικά διδάγματα θα πάρουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας; Και κάθε μέρα έχουμε και κάτι να ασχολούμαστε.. λες και τα δικά μας τα προβλήματα δεν μας φτάνουν! Θα πληρωθώ; θα είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου; θα πληρώσω το φροντιστήριο του παιδιού μου; θα έχω λεφτά να το συντηρήσω; η υγεία μου; είμαι καλά; σωματικά και ψυχικά; Που ζούμε;;;;;;;

    ReplyDelete
  38. Μου αρέσει πολύ το στερεότυπο του "Πακιστανού που με γαμάει", οι μπανάνες στα δέντρα της Βόρειας Ευρώπης, καθώς και οι λέξεις "εβραιομασόνοι", "αναρχοΚΟΥμούνια", "Πατρίς-θρησκεία-Οικογένεια" και άλλα λήμματα που βρίσκει κανείς γραμμένα στο εγχειρίδιον του καλού φασίστα. Α! και η ορθογραφία! Τραιλαινωμε γοια τα σοστά ελινικά! Κρίμα που ντρέπομαι για τους περισσότερους συμπατριώτες μου. Μάλλον δεν θα γίνω ποτέ Trendy-φασίστας... Γιατρέ, τι να κάνω;

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://simvikion.blogspot.gr/2011/03/blog-post.htm

      exeis dikio kai exw ermhneysei to fainomeno!

      Delete
  39. ‎8a sumfwnousa en meri mazi sou an eleges ta idia se paromoia prosfati parabiasi "eleu8erias tou logou" blepe tainia tou Mwame8 (kai auto mia ga-mi-me-ni 8e-a-tri-ki pa-ra-sta-si htane MALAKA). apo ti stigmi pou den to ekanes k epilegeis alla logia n agapiomaste, den boi8as. kai 8a eprepe giati exeis koino pou se diabazei. Other than that carry on

    ReplyDelete
  40. Βαγγέλας ΑγαμίδηςOctober 12, 2012 at 3:28 PM

    Ρε Σκύλε,γιά τον αρχιδομαλάκα τον Τατσόπουλο πού ρίχνει μπινελίκια στην τηλεόραση καί τον θαυμάζουν κάτι αναρχόκωλοι σαν καί σένα δεν λές τίποτε;Όπως είπε καί ο τελευταίος σχολιαστής,είσαι γιά κλάματα.Αλλά καί γιά πολλές κλωτσιές συμπληρώνω γιατί δεν βλέπεις ποιός είναι ο πραγματικός κινδυνος.Η εφηβική μαλακία όντως βαράει στον εγκέφαλο άμα δεν την σταματήσεις όταν πρέπει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eαν πει ρε αγαμηδι, τι ακριβως θα συμβει??? Γιατι για να γαμησεις, αποκλειεται..Αν θες να πει μονο για να πειστεις οτι "τα λεν' απο μονοι τους", παλι με το poyli στο χερι με το tattoo sieg heil σε κοβω ωριμο ανθρωπο (και αετοματη και αετοματη)......

      Delete
  41. Μια παρατήρηση μόνο φίλε μου. Ο Τεγοπουλος έχει πεθάνει από το 2007....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός είσαι. Διορθώθηκε, και σε ευχαριστώ.

      Delete
  42. Δεν έχω δει στην ζωή μου μεγαλύτρο ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑ απο εσένα σκύλε....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτο με τον αριστεροφασισμο, ειναι καινουργιο, ετσι?? Τι σου επιβαλλουν ακριβως ρε μεγαλε?? Τι επιβαλλει η ακρα αριστερα στον κακομοιρο Ελληναρα??? Πες μου τον πονο σου.....

      Αρε διογενη κ@ργιολη...Με'χεις βαλει και ασχολουμαι με τον καθε μπαγλαμουτσο απ το πρωϊ με το post σου.......:P

      Delete
    2. ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ; Ω! μα εσείς με κολακεύετε αγαπητέ ανώνυμε... ένας απλός σκύλος είμαι...

      Delete
  43. Και 10% δίκιο να έχεις σε αυτά που λες, το χάνεις ρε καραγκιοζάκο με τον τρόπο που τα λες αλλά και με το κλείσιμο που κάνεις. Φασίστες υπάρχουν και δεξιά και αριστερά βλακάκο. Άντε στην τρυπούλα σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα αυτά τα υποκοριστικά σας με τρελαίνουν... Αχ, πώς το ήξερες;

      Delete
  44. http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7058.html

    ReplyDelete
  45. Διογένη, έσπειρες!

    ReplyDelete
  46. Για όλα τα αναρχοπρεζάκια προτείνω το παρακάτω ντοκυμαντερ: Ναρκωτικά και εγκέφαλος - Κάνναβις (http://www.youtube.com/watch?v=IMG0MgzNkac&feature=relmfu)

    ΥΓ : Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα συμπλέγματα σας αλλιώς...και επιτέλους να καταλάβετε οτι δε φταιτε εσεις που η μαμακα σας ηταν πουτανα και σας ειχε γραμμενους στο μουνι της...Αυτη ηταν πουτανα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί ρε φίλε; γιατί τόσο μίσος;
      Πάντως ευχαριστώ για το βίντεο ,ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Ααααά και κάνω σχεδόν καθημερινή χρήση ινδικής κάνναβις(τα βράδια, μετά απο μια επικοδομητική μέρα). Εσύ αν θέλεις πές το και ναρκωτικά και πίνε τα αθώα ποτάκια σου. Θα μου πεις βέβαια, καλύτερα χωρίς συκώτι και χωρίς λεφτά παρά χωρίς εγκεφαλικα κύτταρα και χαζός. Και εκεί είναι που θα γελάσω και θα σε στεναχωρήσω δηλώντας πως κερδίζω εσένα αλλά και τους φίλους ταυτόχρονα σε μια παρτίδα σκάκι χωρίς να βλέπω την σκακιέρα.Επίσης υπολογίζω μαθηματικές πράξεις τόσο γρήγορα που θα πιστέψεις ότι έχω κομπιουτεράκι στον κώλο μου. Και το πιο φρικτό απ'όλα..δεν είμαι καν αντιεξουσιαστής.Ειμαι απλά άνθρωπος..σαν τον πατέρα σου,σαν τη μητέρα μου,σαν και σενα.

      Delete
    2. Πουτάνα η μαμά; Πιπέρι ανώνυμε! Από την άλλη, αν έχετε στοιχεία, να τα πάτε στον εισαγγελέα.

      Delete
  47. Κι εσύ ρε μαλάκα ιστοδεσπότη, πόσο μαλακισμένο χρυσόψαρο είσαι, αντί να υπενθυμίσεις ότι το όνομα της κρυφόπουστας (το νταηλίκι είναι ο φερετζές) μυημένης Σπαρτιάτισας πρωτοακούστηκε με την υπόθεση Βαβύλη. Κι εσύ ρε μάλακα, μπάζο χρυσαυγίτη ψηφίζεις για δερβέναγες ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ για να ξεβρωμέσει ο τόπος, και μετά έρχεσαι και σχολιάζεις στον μαλάκα τον ιστολόγο που δεν σου λέει ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι αυτός που ψήφισες. Κι εσύ ρε μαλάκα "αριστερέ" θυμάσαι τότε που πήγες να δείρεις τον νομπελίστα Watson ? Toν ξένο παππού που πήγε να επισκεφτεί την Ακρόπολη στο λιμάνι του Πειραιά; Την Σώτη; Τον Πάσχο; Όλοι αυτοί ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ, παρουσίαζαν ΒΙΒΛΙΑ Β-Ι-Β-Λ-Ι-Α που δεν ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. Να μην σου θυμίσω τότε που έδινες λουλούδια στον τελευταίο ναζί σφαγέα των Βαλκανίων; Ποιον; Το όνομα Κάραζιτς το θυμάσαι μήπως; ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ

    ReplyDelete
  48. http://www.youtube.com/watch?v=-s2xltFxQn4

    ReplyDelete
  49. Γι'αυτό δεν θα πάμε πουθενα!!!!
    Για όλα τα παραπάνω σχόλια!!!!!
    ο καθένας για το κωλαράκι του και τα σκατα που έχει στο κεφάλι του!!
    Διογένη ΓΑΜΗΣΕΣ!!!

    Δημήτρης Μικρός!!!

    ΥΓ. τους γαμάω και εγώ όλους και πείτε με φασίστα!!! καθήστε να σας γαμάνε μαλάκες ανθέλληνες ελληναράδες!!!

    ReplyDelete
  50. Αν δεν πέσει ΤΕΤΟΙΟ μπινελίκι στον κωλο-έλληνα που ψήφισε σκατο-ναζί,
    τίποτε καλό δεν θα επιτευχθεί.

    ΡΗΣΠΕΚΤ (και λίγα είπες, αλλά... δεν μπυράζει).

    Γαλλικά μιλάμε κι εμείς ρε μαλάκες.
    Και ΠΙΟ καλά γαλλικά άμα λάχει.
    Με πΓογοΓά... χαχαχα

    ΕΥΓΕ Διογένη,
    "τα του σκύλο στον γάτο
    τα του γάτου στον σκύλο" -πούλεγε κι ο Ελύτης.

    ReplyDelete
  51. Σκατατζήδες ΚΩΛΕΛΛΗΝΕΣ τσακωθείτε μεταξύ σας και το σύστημα μια χαρά σας κουρντίζει για να σας πηδάει και μια χαρά μετά..

    ReplyDelete
  52. Αγαπητέ σκύλε Διογένη:

    Ένα μεγάλον μπράβον σας κε πάλι μιας κε καταφέρατε να μαζέψετε όλη την αφρόκρεμα της σύγχρονης Καραγκιοζελληνικής διανόησης εις τα σχόλιαν σας. Κε αντιστρέφοντας την μαλαπέρδα των επιχειρημάτων τους:

    Αμα τους αρέση τόσο ο φασισμός να τον πάρουνε στα σπίτια τους,
    Dr.Φλάντζας

    ReplyDelete
  53. Αυτο το κειμενο μου προκαλει τοση θλιψη και αηδια οση ακριβως και το βιντεακι με τους χρυσαυγητες δηθεν χριστιανους!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Κε εμένα δεν ξέρω αν μου προκαλή περισσότερη θλίψη κε αηδία η επιλογή σας να επιλέξτε να αηδιάσετε με το ποστ από το να αηδιάσετε με τους Χρυσαυγήτες που δείρανε το παιδί κάτω από την συνενοχή των αστυνομικών.

      Φαντάζομαι το ίδιο θα πράτατε αν ηταν ένα δικό σας παιδί,
      Dr.Φλάντζας



      Delete
    2. μαλλον δεν διαβασατε καλα ειπα τοση οση δηλαδη σε απλα ελληνικα μου ειναι το ιδιο απεχθεις αυτοι που προσβαλλουν πατριδα και θρησκεια με τους Χρυσαυγητες με τους οποιους ολοι εσεις επισταμενως ασχολειστε βαζοντας τους στη βουλη και διαφημιζοντας τους αγαπητε!

      Delete
  54. ena exw na pw..exete kollisei oloi se kommata kai malakies...oloi exoun ta sumferonta tous k o stenokefalos ellinas de leei na to katalavei..upostirizei oti paparia tou plasaroun k tou diafimizoun me kathe tropo..an den eixame ftasei se auto to simeio ws xwra oute ta fileleuthera kommata tis aristeras tha eixan dei pote tetoia pososta oute ta dithen ethnikistika k nazistika...kathenas upostirizei opoion thelei vevaia..alla oloi mazi prepei na stiriksoume tin ellada..prepei na sunelthete oloi sas..

    ReplyDelete
  55. Ξαφνικά το πρόβλημα είναι η χρυσή αυγή.
    Το τέλος της Αριστεράς είναι δεδομένο και κάθε προσπάθεια προβολής των αναρχοαριστερών θέσεων με οποιοδήποτε τρόπο,δεν βρίσκει πλέον αποδέκτες.Η σαπίλα είναι έντονη και η ναφθαλίνη δεν την καλύπτει.
    Όταν προσβάλλεις π.χ θρησκευτικά συναισθήματα για ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικούς λόγους,είτε αφορά έκθεση ή παρασταση,τότε είσαι ανήθικος.
    Η διαφορά είναι οτι αν αγγίξεις οτιδήποτε Αριστερό έστω και λεκτικά,είσαι φασίστας...
    Προτείνω από αύριο να προβληθεί ξανά η ταινία του Νίκου Γκατζογιάννη"Ελένη" για να δούμε για άλλη μια φορά τις αντιδράσεις των Αριστερών,ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κύριε Ανώνυμε:

      Εξηγήστε μου σας παρακαλώ τον όρο "λεκτικά" της Χρυσής Αυγής.

      Είμαι περίεργος να μάθω την καινούρια ορολογία,
      Dr.Φλάντζας

      Delete
    2. Εγώ νόμιζα αφελώς ότι τα εμφυλιοπολεμικά μίση είχαν κατασιγάσει, κι ότι η "Ελένη" του Γκαζογιάννη είχε πάει στο πατάρι μαζί με τα ρούχα κάποιων... ταγματαλητών παππούδων.

      Νόμιζα επίσης αφελώς ότι ΑΚΟΜΗ και οι δεξιοί είχαν κατανοήσει, έστω και στοιχειωδώς, ότι πρέπει νάμαστε όλοι ενωμένοι, σαν λαός, ενάντια στο μεγαλο-τραπεζιτικό χρηματοπιστωτικό ιμπεριαλισμό...

      Υπέθετα επίσης αφελώς, ότι η προφανής λύση της περισσότερης δημοκρατίας σε όλα, ακόμη και στη δουλειά, είχε αρχίσει να κερδίζει έδαφος στο λαό, παραμερίζοντας τα παλιά μίση.

      Εσφαλλα οικτρά, έκανα λάθος. ΔΕΝ το ξανακάνω.

      Μια πρόσφατη είδηση είναι ότι αναρχικοί έκαναν "ντου" σε γραφείο των ναζί, κι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους όλους τους... σκληρούς δίσκους των υπολογιστών (χαχαχα).
      Εύχομαι να σταλούν ΟΛΑ τα στοιχεία παντού (και στα wikileaks).

      If you want war, you'll fuckin' get it.

      Delete
    3. Κύριε Φλάντζα (επώνυμε),ήμουν σίγουρος οτι για όσα έγραψα,δεν θα υπήρχε κάποια σοβαρή "άλλη" άποψη.

      Περιμένω...

      Delete
    4. Κύριε Ανώνυμε:

      Πάντα υπάρχη μια άλλη άποψη,αλλά αυτό φαίνεται δεν στο διδάξανε στα σχολεία(ή εκείνη τη μέρα έκανες κοπάνα). Φυσικό αίτιο όλου αυτού είναι η μανιχαϊστικος σου τρόπος σκέψης εφάμιλλος της Χρυσής Αυγής.

      Στο θέμαν μας (κε προσπάθησε να το καταλάβης κε να μην παίζης τρίλιζα με τον διπλανό σου):
      Οταν ένας πολίτης αυτής της χώρας πάη να δη μια παράσταση, μπορή να υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν, μπορη να υβρίζεται ή να χλεβάζεταα από εκείνους που διαφωνούν (λεκτικά) έχη όμως κε κάθε δικαίωμα να δή την παράσταση του. Είναι αδιανόητο όμως να τρώη ξύλο (όχι λεκτικά, αλλά κυριολεκτικά) από τα τσιράκια του κάθε Παναγιώραρου, επειδή έχη μια διαφορετική αντίληψη απο αυτόν.

      Κε θυμήστε μου πάλι τον λόγο δια τον οποίο ψηφίστηκε το "κόμμα" της ΧΑ ; Διατί είναι το μόνο καθαρό "κόμμα" (συμφώνως τα λεγόμενα της) ή δια να βρίζη κε να δέρνη οποίον δεν της αρέση;

      Τέτοιου είδους "πολιτική" πάω κε στα γήπεδα να κάνω. Δεν γίνομαι βουλευτής,
      Dr.Φλάντζας








      Delete
    5. Ευτυχώς που η Αριστερα δέχτηκε θετικά την προβολή της ταινίας "Ελένη".Οι απειλές της έχουν καταγραφεί.
      Απειλές για καψίματα,βόμβες σε αίθουσες.Όλα έχουν καταγραφεί,η ταινία προβλήθηκε για πολύ λίγο.

      Είσαι πολύ αντικειμενικός.

      Χαιρετίσματα...

      Delete
    6. Κύριε Ανώνυμε:

      Οπότε οι απειλές, τα καψίματα κε οι βόμβες σε αίθουσες δικαιολογούν το άδικο ξύλο ενός αθώου πολίτη.

      Όχι, αλλά είμαι πολύ όμορφος!

      ...στην εξουσία,
      Dr.Φλάντζας


      Delete
  56. Φασιστογάμης θα γενώ,να πάω να κατουρίσω
    Στη γαμιμένη σας ψυχή,στο αίμα σας να χύσω.

    Κουφάλες ψωλοκούφαρα,λινάτσες της πορνείας
    τ’αρχήδια καβάληστε μου στο Χάρτς της Γερμανίας

    Είστε τα κωλοκύταρα της χούντας και της Σία
    στου Κίσσινγκερ δουλόπρεπα, γαμιέστε με μανία.

    Πουλήσατε το κρέας σας, τη μάννα και τον κύρη
    για δυο δολάρια δάνειο γλύφετε τον βεζίρη.

    Ρουφιάνοι,Γερμανόφιλοι,κοπρίτες Γκεσταπήτες,
    Γερμανοεβραίων υπουργών,καλά τραβάτε πίπες.

    Για παραδάκι,βούρδουλα,γλύψημο κι εξουσία,
    κάθε ποδιά ολόχεστη,γλύφετε μ' αγωνία.

    Ύπουλοι σαν την ύαινα,δειλοί σαν το κουνέλι,
    ο κώλος σας στην πούτσα μας να καζικώσει θέλει.

    Την μάννα σας για εξαίρεση αφήνω σ ' ησυχία,
    να τσιμπουκλώνει στρατηγούς πάνω στην Αλβανία.

    Αναμασάν ξερά σκατά που τους σερβίραν πάλι
    δοσίλογοι,πουστόβλαχοι,μπάτσοι,λοχίες κι άλλοι.

    Είστε οι πιο ηλίθιοι απ’ όλους στο κοπάδι,
    μοσχάρια,βλήτα άχρηστα,με το μυαλό,κουράδι

    Κουράδα μπλέ ασπρόμαυρη μ’όλα τα μεγαλεία
    έκτρωμα τρύπας ελεϊνής ,βαρβάρων πανσπερμία.

    Θέτε να καβαλήσετε πάλι στην εξουσία
    να βγάλετε το άχτι πάνω στην κοινωνία.

    Να σφάξετε να γδάρετε ανθρώπους να σουβλίστε
    να ξεκωλιάσετε ορφανά και γέρους να φουρνήστε.

    Σας είδαμε σας ξέρουμε σας φάγαμε στη μάπα
    τον πούλο σας τον δώσαμε,σας έχουμε για φάπα.

    Τα τέτοια μας τα πήρατε για πάντα και αιώνια
    χώστε τα στες κωλάρες σας να κάντε τα παγώνια.

    Να σπρώξτε και ενα φτερό να λέτε κικιρίκι
    Του Στάλιν και του Πινοσέτ να φάτε το καζίκι.

    Ένα αύριο δεν έχετε το μέλλον σας ειν’μαύρο
    Χαμένα είσαστε κορμιά θέλετε μόνο τάφρο.

    Μόλυνση περιβάλοντος είναι η ύπαρξη σας
    Δεν ξεχωρίζει ο άνθρωπος κόπρανα, απ’τη ζωή σας.

    Το κόμπλεξ σας οφείλετε μάλλον στο ντι.εν.ά σας
    είναι πολυσπερμιακό και στρίβει τα μυαλά σας.

    Αλλά για να μην σκάσετε και να μην τρελαθήτε
    λέτε της μαλακίες σας και πά’να γαμιθήτε.

    Δεν θα σας πάρει σοβαρά κανένα ανθρωπάκι
    το πόσο είστε ηλίθιοι;ξέρει κάθε παιδάκι.

    Μα τελικά είναι καλά, να’νε μαζί τα τούβλα,
    να βρίσκοντε σε μια γωνιά,στο λάκο με τ’αγγούρια.

    Σκόλικα, Παναγιώταρε ,μωρή παλιογαϊδούρα
    το ξέρει όλος ο λαός πως είσαι μια χαμούρα.

    Σκατά να φας ,σκατά να πιείς,σκατά να κατουρίσεις
    Απ’τα σκατά γεννηθήκες και στα σκατά θα σβήσεις.

    Απ’τα ψηλά να γκρεμιστείς να πιάσεις τα χερούλια
    Το΄να σου χέρι στα σκατά και τ’άλλο στ'αχαμνούλια.

    Της μεγάλες Αποκριές φέραν ενα τσουβάλι ψωλές,
    Πάρε η μιά και πάρε η αλλη,δεν έμεινε για το Βουλευτή ψιχάλι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φασιστογάμη,πρόσεχε μη χύνεις πολύ,και μη κλάσεις δυνατά,γιατί θα σου φύγει το προφυλακτικό μαζί με την κλανιά.

      Delete
    2. Τόσο πολύ νοιάζεσε για μένα βρε αδερφή......ψυχή;

      Delete
    3. Γιατί ονομάζεται Φασιστογάμις; Γιατί γαμάει τον εαυτό του

      Delete
  57. Yποκλίνομαι στην ευφυία του κειμένου σου. ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ReplyDelete
  58. Μια χαρά τα είπες,ασε τους βλάκες απο πάνω να λένε ο,τι θέλουν!
    Τον φασισμό τον τσακίζεις,δεν περιμένεις να γίνει το κακό και μέτα να σκέφτεσαι τι μάλακιες έκανες και έφτασες σε αυτή την κατάσταση.Για να μην έχουμε νέα 21 απριλίου τσακίστε τους τραμπούκους μαχαιροβγάλτες οπου τους βρείτε!Κανένα οίκτος για τους γερμανοψυχους νεοναζι!
    Όσο για την σημαία είναι ένα κομμάτι πανί!Οι πρόγονοι μας δέν πολέμησαν για την σημαία, πολέμησαν για την ίδεα πίσω απο την σημαία,την ελευθερία και την αξιοπρέπια.Τώρα αν κάποιοι βλαμένοι πάνε και αγοράζουν γαλανολευκα πανιά made in china και τα κρεμάνε στο μπαλκόνι τους και αισθάνοντε οτι είναι απόγονοι του Σοφοκλη είναι για ψυχιατρείο. Ο μόνος εχθρός είναι ο καπιταλισμός που διερεί τους ανθρώπους και τα κράτοι σε κομμάτια λες και είναι τούρτα για τα φράγκα.Σε όσους απαντήσουν δημοκρατία έχουμε και αλλά τέτοια χαριτωμένα έχω να πώ πως η δημοκρατία είναι σαν μία μεγάλη πίτα,απλά πρέπει να την κόψεις έτσι ωστέ ολοι να πιστεύουν οτι πήραν ίσο μερίδιο...

    ReplyDelete
  59. ρε σεις..μηπωσ δινετε πολυ σημασια στα φασισταρια? γιατι κολλατε τοσο πολυ με τα σκουπιδια? απλα ανοιγουμε καδο και τα πεταμε μεσα... κι αν ακομη αργησει το σκουπιδιαρικο θα πλακωθουνε μονοι τουσ λογω εντονοτερης δυσωδιας...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Πότε ακριβώς πιστεύετε ότι θα είναι η κατάλληλη στιγμή δια να τους δώσουμε σημασίαν; Όταν θα ήμασθε πλεόν έξω από τους Φούρνους;

      Συνεχίσθε να μην βλέπετε,
      Dr.Φλάντζας

      Delete
  60. Εκεί που σκέφτομαι πως δεν υπάρχει ελπίδα..
    Εκεί που φοβάμαι ότι όλα έχουν τελειώσει και απλά μπαίνουμε στο φινάλε..
    Εκεί που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλα είναι απλά μια μόδα...
    Και εκεί που είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν έχει αντίληψη παρά μονάχα δυο χαζά μάτια..
    Έρχεσαι εσυ και τα ανατρέπεις όλα. Μπράβο αγόρι μου,χαίρομαι πραγματικά που έχω τέτοιους φίλους.


    http://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι πραγματικά φίλε μου, που λειτούργησε το κείμενο με αυτόν τον τρόπο. Να είσαι καλά.

      Delete
  61. Οι φιλόσοφοι μόνο εξηγούν τον κόσμο. Το ζήτημα είναι να αλλάξει.Και ποιος θα τον αλαξει?ποια πολιτικη?Αυτη του Τσιπρα?Δεν νομιζω

    ReplyDelete
  62. αγαπητε επωνυμε κυριε δρ φλαντζα..δεν εχω καν facebook κτλ..αυτου του ειδουσ η επικοινωνια αλλωστε μασ καθηλωνει στο καναπε.. θεωρω γελοιο λοιπον να βριζομαι με φασιστες μεσω HY μονο κ μονο για να πω πως κι αποψε εκανα το καθηκον μου ως φιλελευθερος ανθρωπος κι οχι ανθρωποειδες φασιστοβλακας..αλλωστε γινονται πορειες και δρασεις χρονια τωρα στις οποιες φασιστες και τα αδελφια τους μπατσοι ειναι εκει για να καταστειλουν με το γνωστο τους τροπο... καιρος λοιπον για μαζικοτερη δραση... αλλωστε αυτοι ειναι μειοψηφια εμεις απλα δεν το χουμε παρει χαμπαρι.. χρονια τωρα.. ευχαριστω

    ReplyDelete
  63. Δεν ξέρω αν προσπαθείτε άπαντες να επιδείξετε μεγαλύτερη δεξιότητα στην βωμολοχία, πάντως εμένα δεν με έχετε εντυπωσιάσει γιατί πέραν του ''μαλάκα'' κανένα ιδιότυπο συνδυασμό βρισιάς δεν έχω δεί που να υποδεικνύει μια κάποια ευφυία του γράφοντος ( με επιφυλακτική εξαίρεση αυτή του συγγραφέα ).
    Θα πώ όμως τα εξής : Η σημαία και ο εθνικός διαχωρισμός είναι συμπτώματα μόνον της μετά την φεουδαρχία σύγχρονης εποχής και ο εθνικισμός μια ιδέα με λειψά 200 χρόνια ζωής. Η βία και ο φανατισμός γύρω απο τις ιδέες αυτές δείχνουν ελειπή δόμηση πνεύματος του οποιουδήποτε μιας και σαν εθνικιστής αδυνατεί να κατανοήσει ότι τα καθαρά φυλετικά χαρακτηριστικά έχουν εκλείψει μέσω της μείξης των λαών ( κυρίως των γειτόνων ) αιώνες τώρα. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία ιστορικών παραδειγμάτων.
    Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος πραγματικός διαχωρισμός μπορεί να έχει οικονομικά ( δεν θα πώ ταξικά ) κριτήρια και κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε έχοντες και μη έχοντες τα μέσα της επιβίωσης και όχι μόνο. Απαράβατος κανόνας η εκμετάλευση αυτών που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία εξ αυτών της πρώτης. Θα δεχθώ την άποψη κάθε εθνικιστή αν απαντήσει επαρκώς στο ακόλουθο ερώτημα : Με ποιό τρόπο διασφαλίζει ο εθνικισμός και η κατηγοριοποίηση βάσει φυλετικών χαρακτηριστικών την παύση της πρακτική εκμετάλλευσης που ανέφερα νωρίτερα. Ως γνωστών , ο έχων θα εκμεταλευτεί τον μή έχοντα σε όποια περίπτωση. Προφανώς θα εκμεταλευτεί στην συγκεκριμένη περίπτωση λιγότερο τον Έλληνα απο τον μετανάστη, αυτό όμως λόγω της προστασίας του γηγενούς απο τους θεσμούς σε βαθμό μεγαλύτερο απο του μετανάστη, ο οποίος κατα κύριο λόγο απουσιάζει απο την συμμετοχή σε όποιο οργανωμένο κοινωνικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην καλύπτεται απο καμία συλλογικότητα όπως αυτή εκφράζεται στην σύγχρονη δημοκρατία ( συνδικάτα, επιθεωρήσεις εργασίας, νομικη κάλυψη κλπ).
    Για να το κάνω πιό απλό στους φίλους εθνικιστές ,οι οποίοι ενδέχεται να μην κατάλαβαν και πολλά απο τα παραπάνω λόγω του ύφους που χρησιμοποιήθηκε : Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.

    Και όποιος προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει στην σύγχρονη σκακιέρα με την σημαία του εθνικισμού θα πρέπει να θεωρεί εαυτών ηττημένο εξ αρχής, μιας και δεν έχει καταφέρει να κατανοήσει πως οι θρησκείες, το κράτος, τα έθνη στα οποία πιστεύει,δεν είναι παρά μόνον παράγωγα μιας και μοναδικής ασθένειας : του χρήματος ώς μέσω ανταλλαγής. Και πως το ανταλλάξιμο αντίτιμο είναι η ζωή του , ο χρόνος του και η ίδια η ανθρώπινη φύση του. Ειδικά το τελευταίο ο εθνικιστής δεν το απώλεσε πρόσφατα. Καιρό τώρα ξεκίνησε η μακρόχρονη αυτή διαδικασία, αυτό που βλέπουμε σήμερα σαν εκπροσώπηση με΄σω της Χρυσής Αυγής είναι μόνο το επιστέγασμα. Δεν χρήζει φόβου, χρήζει λύπησης. Λύπηση για την κατάντια του νύν δέσμιου των όποιων ιδεοληψιών σε σχέση με αυτό που όφειλε απέναντι στον εαυτό του και τους συνανθρώπους του να έχει γίνει: Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Theodamian, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Διαβάστε το, αξίζει κάθε λέξη του.

      Delete
    2. Δέχομαι φιλέλληνες που θέλουν και αγαπούν το εθνος της Ελλάδας, δέχομαι τους μαύρους που γεννήθηκαν εδώ η μεγάλωσαν και θεωρούν τον εαυτό τους έλληνα και την ελλάδα πατρίδα τους.
      Δεν δέχομαι ισλαμιστές και άλλους που φέρνουν την εθνικότητα μαζί τους.
      Δεν δέχομαι κάποιον που δεν δέχεται τον ελληνικό πολιτισμό και θέλει να φέρει τον δικό του από την χώρα του γιατί μειώνει το δικό μου έθνος.

      Υπάρχει μια φυλή των καλάς στο Πακιστάν που τους θεωρώ περισσότερο Ελληνες και από εμένα.

      Δείτε τι είναι εθνικισμός σε κανένα αξιόπιστο λεξικό και μην διαβάζετε αυτα που λένε οι χρυσαυγίτες.

      Εθνικιστής (όχι χρυσαυγίτης)

      Delete
    3. Δε δεχεσαι ισλαμιστες αλλα θεωρεις τους Καλας πιο Ελληνες απο σενα...
      Η επιστημη εχει σηκωσει χερια και ποδια ψηλα με εσας

      Delete
    4. Οι καλας είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου δωδεκαθεϊστες και θεωρούν τους έλληνες συμπατριώτες.
      Ο εθνικισμός είναι συνώνυμο του πατριωτισμού και όχι του ρατσισμού.
      Μακάρι να ήταν όλη η ευρώπη ελληνες θα μεγάλωνε το έθνος μας.
      Η πολυπολιτισμικότητα είναι εναντίον του έθνους το μειώνει και το διχάζει.
      Οπότε ξυπνα!!

      Εθνικιστής

      Delete
    5. Αγαπητέ Εθνικιστή,
      Σου απαντώ με τα ακόλουθα.
      «Το έθνος είναι μία ανθρώπινη κοινότητα συγγένειας και ειδικότερα μία οριοθετημένη, γεωγραφικά
      εκτεταμένη κοινότητα που διαθέτει χρονικό βάθος και βασίζεται στο βιολογικό γεγονός της γέννησης»
      Τεχνική ανάλυση:
      Όπου δεν υπήρχαν έθνη οριθετημένα γεωγραφικά όπως αναφέρεται στον ορισμό δημιουργήθηκαν κατόπιν συγκεκριμένης διεργασίας. Εν ολίγοις προ 2 αιώνων περίπου, όταν και τα εν Ευρώπη Φέουδα κατέρευσαν σταδιακά ( βλ. Οθωμανική Αυτοκρατορία, Τσαρική Ρωσία, Αυστροουγγαρία κα ) δημιουργήθηκαν πλέον αντ αυτών τα κράτη όπως τα γνωρίζεις σήμερον. Εδώ έχουμε το στοιχείο της βιολογικής γέννησης. Η διαδικασία ήταν μακρόχρονη, με πολέμους φυσικούς και διπλωματικούς ώστε να επιτευχθεί το έτερο συστατικό, αυτό της οριοθετημένης γεωγραφικά κοινότητας. Δεν έγινε βέβαια με παρθενογέννεση. Για να επιτευχθεί ( και σε αυτό δώσε βάση ) υποχρεώθηκε μεγάλο μέρος των πληθυσμών να μετοικήσει υποχρεωτικά με βασικό κριτήριο της μετακίνησης, που συνοδευόταν απο την απώλεια της όποιας περιουσίας, την γλώσσα επικοινωνίας και την θρησκεία. Εξαιρουμένων συγκεκριμένων περιπτώσεων κατόπιν συγκεκριμένης συμφωνίας/συνθήκης, χώρες όπως η Ελλάδα π.χ, μορφοποιήθηκαν στην σημερινή τους εικόνα μόλις πρόσφατα ( μετά το 1922 για να έχεις μια εικόνα καλύτερη ) με πολλαπλές σταδιακές ανταλλαγές μειονοτήτων οι οποίες σαφώς απεχώρησαν, επίσης εισήλθαν όμως στον Ελλαδικό χώρο.
      Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν ότι ( για την Ελλάδα μιας και αυτή φαίνεται να είναι η βάση του επιχειρήματος σου ) :
      1.Τα σύνορα έφτασαν όπου είναι σήμερα μόλις 100 χρόνια πριν , εσωκλείοντας πλέον εντός τους και πληθυσμούς που κατοικούσαν στα αντίστοιχα εδάφη απο παλαιότερες περιόδους, μιλούσαν λίγα ή καθόλου Ελληνικά και θεωρούσαν εαυτούς να ανήκουν σε έταιρη εθνότητα.
      2.Βίαια μετατοπίστηκαν τμήματα του αυτόχθωνος Ελληνικού πληθυσμού λόγω του έταιρου θρησκεύματος ( βλ. Κρήτες Μουσουλμάνοι ή αλλιώς γνωστοί Χαμιντιέ ) και αντ αυτών εισήλθαν μερίδες πληθυσμών μερικώς ή εξ ολοκλήρου μη Ελληνικές και παρόλα αυτά αφομοιώθηκαν απο την σύγχρονη Ελλάδα όπως π.χ οι Μακεδόνες μειονοτικοί( για τους οποίους στις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι περισσότερες από τις εκθέσεις διεθνών Οργανισμών που αναφέρονταν στην Ελλάδα, έκαναν λόγο για την ύπαρξη 200.000 «Μακεδόνων» στις βόρειες ελληνικές επαρχίες )και λοιπές περιπτώσεις κυρίως μέσω της ελληνοβουλγαρικής και της ελληνοτουρκικής ανταλλαγής των πληθυσμών.
      3.Στην σύγχρονη ζωή του το Ελληνικό κράτος στεγάζει Πομάκους οι οποίοι μιλούν Σλάβικα ( Οι Πομάκοι μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1940 θεωρούνταν από την Ελληνική πολιτική ως πιθανοί συνεργάτες της Σόφιας και των Σοβιετικών μιας και αυτοί βρίσκονται στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας και μιλάνε σλαβική γλώσσα ), Μουσουλμάνους οι οποίοι μιλούν Τουρκικά ( Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, η μουσουλμανική μειονότητα αριθμεί πάνω από 100.000 άτομα ελληνικής εθνικότητας ) αφήνωντας Τσάμηδες κλπ εκτός συζήτησης για την ώρα.

      Delete
    6. θεωρείς ότι ο ασφαλέστερος δρόμος διαχωρισμού είναι μέσω της Εθνικής ταυτότητας? Ότι οι παραπάνω περιπτώσεις τον τελευταίο αιώνα δεν έχουν αναμειχθεί διόλου ώστε εσύ να μπορείς να διαχωρίσεις εθνικά και φυλετικά τους απογόνους όλων αυτών 100 χρόνια αργότερα? Πιστεύεις πραγματικά ότι όλοι οι κατοικούντες στον σύγχρονο Ελλαδικό χώρο , είναι ευθέως απόγονοι ποιών ?
      Διαχωρίζοντας τα ζητήμητα θεωρώ πως ο όρος ''εθνικός'' με την έννοια που τον παρουσιάζεις είναι παρωχημένος, νομίζω το αντιλαμβάνεσαι. Αν όχι , τότε πως μπορεί κάποιος να θεωρηθεί Έλληνας και με ποιά κριτήρια ?
      Επίσης είναι θεμελιωδώς λάθος το ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι εναντίον του έθνους. Λαμπρότερο όλων των παραδειγμάτων η Ρωμαική Αυτοκρατορία όπου η αφομοίωση και η διασπορά προς ανατολάς είχε τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα ( λεπτομέρειες μπορώ να δώσω αν χρειαστεί )και αποδυκνύει πως η πολυπολιτισμικότητα όχι μόνο δεν διχάζει αλλά δημιουργεί συνθήκες για ανύψωση κοινωνική και οικονομική. Οι κοινωνίες που απέκλεισαν το διαφορετικό παρήκμασαν και εν τέλει υποδουλώθηκαν ή ακόμη και εξαφανίστηκαν.
      Είναι σωστό να βάλουμε δεικλίδες διαχωρισμού όσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε το διαφορετικό. Όσο η απάντηση στο διαφορετικό θα συνεχίσει να είναι ρατσισμός και ξενοφοβία στην ταλαιπωρημένη αυτή χώρα , προφανώς και θα αρνούνται όλοι οι μετανάστες ( οικονομικοί και μή ) να συμμετάσχουν στην δική μας πολιτιστική ταυτότητα. Και ακριβώς λόγω αυτού, ο Ξένιος Δίας που ευαγγελίζεσαι, έχει βιαστεί πρώτα απο εσένα , τον Έλληνα, και όχι απο αυτούς.

      Delete
  64. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ReplyDelete
    Replies
    1. traba psofa esy fasista k oloi oi uposthrhxtes sas
      STO MELIGALA OLOI FASISTES GERMANOTSOLIADES KREMASMA STHN PHGADA

      Delete
    2. το "άπλυτο" από πού το συμπεράνατε κύριε ανώνυμε;

      Delete
    3. Μπαμπάς ανώνυμου ---> "γιέ μου να ξέρεις όποιος δε σκύβει το κεφάλι του στην θρησκεία και στην πατρίδα δεν είναι πατριώτης"

      ανώνυμος--> "και τι είναι πατέρα" ;

      Mπαμπάς ανώνυμου--> "άπλυτο σκουπίδι..."

      ανώνυμος--> " μάλιστα κύριε πατέρα!και μπαμπά, τελευταία ακούω συχνά κάτι μυστήριες λέξεις απο διάφορους τέτοιους"

      Μπαμπάς ανώνυμου --> "λέξεις?? τι λέξεις??"

      ανώνυμος--> "επιχειρήματα ,τεκμηρίωση,αλληλοσεβασμός ,μόρφωση .."

      Μπαμπάς ανώνυμου--> "ΣΚΑΤΑΑΑ! Αυτά είναι μαλακίες!Ακουσε με καλα μικρέ..όταν ακούς τέτοιες λέξεις ή υποψιάζεσαι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει,εσύ θα λές ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ "

      Delete
  65. to ergo einai aparadekto san 8ema. allo h eleu8eria tou logou, allo h prosbolh kapoion zhthmaton opos h prosopikh pisth. den pisteuo, alla to brisko an mh ti allo, probokatoriko na kaneis ena ergo me 8ema thn omofilofulia me protagonisth enan typo p ezhse prin 2000 xronia (an ezhse, dn einai ayto to 8ema) se shmerines sun8hkes. tora, apo kei kai pera, gia tous fasistes, kala ta les, einai skoupidia kai psofos. s' oti afora tora ta peri elladas kai an kai kata poso eimaste taliban kai ta loipa, as mhn uperbaloume. taliban den exoume, kati blamenous exoume. den leo, mporei na ginontai epikundinoi kai na exoume nekrous, alla den einai taliban. ektos ki an arxhsan na anatinazontai oi xrysaugites sta kafeneia kai dn to phra prefa. telos, 8eoro oti ta polla logia me tous fasistes, einai perita. den skeutontai ta atoma, teleia kai paula. ap thn allh omos, oi 400-500000 p tous pshfisan , den einai oloi fasistes, mhn ta isopedonoume. sigoura einai deksioulhdes an mh ti allo, alla den einai oloi xounto-nazistes. to fainomeno ths xrushs aughs einai sun8eto kai dn prepei na to blepoume san kati tyxaio. o fasismos-neonazismos exei pathsei sthn europh edo kai arketa xronia kai apla tora hr8e kai sthn ellada. den leo, stous fasistes fasistes ksulo, alla ta upoloipa komatia ths koinonias 8eloun douleia gia na metatopistoun, oxi probokatorikes "epi8eseis" pou 8a tous odhghsoun sthn monimh agalia ths akras deksias.

    ReplyDelete
  66. "Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, γαμώ την παναγία, γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

    Γαμώ και την Ελλάδα σας,

    Μαλάκες!"

    Αυτό ακριβώς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. parte kana konservokouti kai sfakste kanan athwo xwriati opos palia anarxokoumounia alla na mhn ksexnato sto vitsi kai ston gramo sas thavame sthn ammo

      Delete
    2. Θα το πω για τελευταία φορα. Ο αρθογράφος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
      Είναι απλά ένα παιδί-νεαρός άντρας με ανησυχίες,με μόρφωση,με παιδεία και με αντίληψη.
      Πάψτε πια!
      Αν θέλεις βρίσε εμένα, που δεν πήγα και δεν θα παω ποτέ στις εκλογές,που κάνω εμετό όταν ακούω για στρατό και σημαίες με χρωματάκια,που σιχαίνομαι τα αφεντικά,που είμαι αναρχικός.

      Αλλά πρώτα θέλω να σου πω ότι,δεν έχω ασκήσει ποτέ βία,δεν έχω κατεστρέψει ποτέ την περιουσία κανενός,δίνω πάντα τη σειρά μου στα γερόντια,δακρύζω απο υπερηφάνια όταν βλέπω έλληνες αθλητές να τερματίζουν τελευταίοι αλλά "καθαροί".. στους ολυμπιακούς αγώνες. Και πάνω απ'ολα, σέβομαι και λατρέυω τα παιδιά,ειναι κρίμα να τα κυνηγάω με τα τεράστια μπράτσα μου και να φωνάζω "φύγε απο την χώρα μου"!

      Οπότε, προτιμώ να είμαι "άπλυτος" έτσι όπως είμαι, παρά ένα σακί απο σκατά με δυο πόδια.

      Delete
    3. Κάτσε ρε φίλε, δεν είναι αριστερός? Πλάκα κάνεις? Ακροαριστερός μη σου πώ! Δες τι ψήφισε! Αυτός που ψήφισε Τσίπρα δεν είναι αριστερός ενώ αυτός που ψήφισε Χ.Α είναι ακροδεξιός φασίστας και ρατσιστής? Για να σοβαρευτούμε λίγο...Για όλα τα άλλα μπράβο, μαζί σου!

      Delete
  67. Η επικράτηση των νεοφιλελεύθερων ιδεών (που στην ουσία είναι η επιθυμία για επιστροφή στην τάξη του 19ου αιώνα) έχει εύστοχα χαρακτηριστεί ως η Εξέγερση των Ελιτ.
    Στην μνημονιακή Καραγκιοζοελλαδα η αντίστοιχη Εξέγερση των εχχμμ Ελιτ (μάλλον ΛΕλιτ – Λουμπεν Ελιτ) πάει αγκαζέ με την εξέγερση των ηλιθίων......

    ReplyDelete
  68. Βασικά καλά το πας μέχρι εκεί που λες για τα άκρα ...Ακριβώς το ίδιο συγκλίνουν .

    ReplyDelete
  69. Τελικά μετά από όλα αυτα τα γιατί, θα φύγουν οι λαθρομετανάστες ;
    Θα κλείσουν τα σύνορα ;
    Ή πρέπει να βάλουμε και τον διάολο στην βουλή για να το εμπεδώσετε.

    ReplyDelete
  70. Kαλημέρα...γιατί όσο πιο δεξιά ή greeklish ή ανορθόγραφα...η δική μου άποψη είναι όχι μόνο γιατί τα σχολεία είναι σκατά, αλλά γιατί όσο πιο ακροδεξιός τόσο πιο αμόρφωτος. Kατά δέυτερον, η Eλλάδα είναι μια προδομένη χώρα, όχι από τον κόσμο της, αλλά από τα πάνω, όλα είχαν κανονιστεί, κανείς δε μας ρώτησε τίποτα οι αριστεροί προδοθήκαν αμέσως μετά τον πόλεμο, οι δεξιοί έχουν φάει την παραμύθα της αρκούδας και οι μόνοι που βγήκαν κερδισμένοι είναι τα λαμόγια του ΠAΣOK που μετατρέψαν την κοινωνία σε μπάχαλο.
    Eν συνεχεία, το αρθράκι από πάνω είναι άψογο, προσωπική άποψη, και είναι άψογο γιατί ορμούμενο από το απαράδεκτο γεγονός στο χυτήριο, χώνει τους δήθεν έλληνες που υπερασπίζονται την πατρίδα και την θρησκεία τους ξεχνώντας πως η θρησκεία μιλάει για αγάπη, και βγάζοντας χλέπα μίσους και οργής το παίζουν καλοί άνθρωποι και το παίζουν και έλληνες, μη χέσω, οι μπράβοι της νύχτας παρέα με τη Λουκά την είδαν έλληνες, την παράσταση όμως δεν την έχουν δει...οι πανέξυπνοι. Aς μάθουν λοιπόν πως ο τελευταίος πειρασμός του Kαζαντζάκη, ένα έργο γνωστό παγκοσμίως είχε απαγορευτεί από την εκκλησία στην Eλλάδα μέχρι πριν καμιά δεκαετία...και πως αν το δει κανείς το έργο το μόνο που μπορεί να βγάλει σαν συμπέρασμα είναι πως ο Kαζαντζάκης ήταν πολύ θρήσκος. Στο χυτήριο την παράσταση δεν την έχω δει αλλά έχω ακούσει τα ίδια, πως αν πιστεύεις μία πριν μπεις, όταν βγεις πιστεύεις 200 φορές...το πρόβλημα βεβαια θα συνεχιστεί γιατί τα φασισταριά και οι καλές κυριούλες του θεού έχουν iq ραδικιού και ως εκ τούτου δεν ακούν, δεν βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική μόνο ξέρουν τα πάντα και βρίζουν. Πως να συζητήσεις έτσι..? όσο για την άποψη ποιος είναι καλύτερος - είναι γελοίο να θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι σκατάδες οι υπόλοιποι μέσα στη βουλή υπάρχει λόγο να μπουν και κοινή τραμπούκοι να γίνουν βουλευτές...αν μόνο στα πρόσωπα των τραμπούκων βλέπουν τους σωτήρες τους διάφοροι δεν είναι γιατί αυτοί έχουν κάποια δίκια, αλλά απλά γιατί η κοινωνία έχει πιάσει πάτο αμορφωσιάς και οι χα είναι τελικά οι μόνοι που γίνονται κατανοητοί...μετά από τόσο φώσκολο και τόσα κατιναριά στην τβ τι να περιμένει κανείς...φιλάκια και λίγη αγάπη βρε άνθρωποι του θεού - αυτά δεν είναι τα πιστεύω σας? να αγαπάς, να είσαι ταπεινός, να συγχωρείς...μεγάλα λόγια? αυτά είναι τα λόγια του Xριστού όμως...λίγη συνέπεια, είναι δυνατόν ο Xριστός να ήταν παρέα με τους χρυσαυγίτες?

    ReplyDelete
    Replies
    1. εε..ναι ..αλλα.... οι πα...εεε..
      ουστ ρε αναρχοαπλυτε αιξω ι ξαινη απω ελαδα εμα τηνη χριση αβγυ παρται καναπακιστανω στο σπιτη σασ οταν ι ξενι ψαχνανε για κομπιουτι εμεις ειχαμε κανει ηδη format η μανα σας ειναι πουτανα και η αδερφη σας ξαδερφη σας !Να !

      Delete
    2. Ενώ εσύ είσαι ο μορφωμένος της υπόθεσης ε; Η μήπως κανένας αριστερός δεν έχει γράψει greeklish ανορθόδοξε αριστερέ με την βαθεία σου δεξιά τσέπη; Ε; Όση ορθογραφία και να μάθεις δεν θα σε κάνει μορφωμένο αν είσαι ένας τόσο βλάκας και κολλημένος μισάνθρωπος όπως εσύ που χωρίζεις τους ανθρώπους σε δεξιά και αριστερά! Αν κάποιοι έπρεπε να δουλέψουν απο τα 13 για να ζήσουν και δεν είχαν χρόνο για τα γράμματα, δεν σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι είναι αμόρφωτοι, πίστεψε με γνωρίζουν πολλά περισσότερα απο κάτι ψευτομορφωμένους σαν και εσένα.. Επίσης για να σε συμμορφώσω ακόμη περισσότερο, όταν βάζουμε τελεία στο τέλος μιάς πρότασης, οταν συνεχίζουμε το κείμενο, το πρώτο γράμμα της επόμενης λέξης είναι πάντα κεφαλαίο.. Όπως λέμε για παράδειγμα : Είσαι μαλάκας. Καλός μαλάκας! Το είδες; Απλό!

      Delete
    3. Αιμπρος λααι μι σκιβις τω καιφαλη ο μωνως δρωμος ινε ανηστασι κε παλη!

      Delete
    4. @Ανώνυμος (13 Οκτωβρίου 2012 1:43 μ.μ.)

      1. Το επίθετο "ανορθόδοξος" δεν σημαίνει συτόν που δεν είναι ορθόδοξος χριστιανός.

      2. Το ότι ο συντάκτης του προηγούμενου σχολίου από το δικό σου έχει "βαθειά δεξιά τσέπη" δεν προκύπυει από πουθενά.

      3. Χρησιμοποιείς εντελώς λανθασμένα τη λέξη "μισάνθρωπος". Ένας από τους λόγους , αν όχι ο κύριος λόγος, που κάποιος απεχθάνεται το φασισμό, είναι ότι ο φασισμός έρχεται σε πλήρη ρίξη με τον ανθρωπισμό.

      4. Η αγγραμματοσύνη είναι ένας ασφαλής τρόπος για να μείνεις αμόρφωτος, δεν νομίζεις;

      5. Το ότι ο συντάκτης του προηγούμενου σχολίου από το δικό σου είναι "ψευτομορφωμένος" δεν προκύπυει από πουθενά.

      Κι επειδή το κείμενό σου έχει μεγάλο ενδιαφέρον, θα κλείσω παραθέτοντας ένα μικρό απόσπασμα: "Είσαι μαλάκας. Καλός μαλάκας!"

      Delete
    5. 1. Eίμαι γυναίκα, 2. O άντρας μου δεν τελείωσε το σχολείο και είναι ανορθόγραφος, απλά το ποσοστό των ανορθόγραφων αυξάνεται όσο κοιτά κανείς ακροδεξια, όσο για τα greeklish, εσείς που είστε περήφανοι ελληναράδες δεν το βρίσκετε αντιφατικό να μην ξέρετε να γράφετε? 3. H δεξιά τσέπη που κολλάει ? 4. Δεν είμαι αναρχικιά, έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους στο να κοιτάξουν λίγο πιο ανοιχτά τα πράγματα 5. Όταν συνεχίζει το κείμενο από τελείες δεν παίρνει κεφαλαίο...γενικά δεν αναφέρω τι πιστεύω ούτε σε πολιτικό, ούτε σε μεταφυσικό επίπεδο, απλά λέω αυτά που λένε κάποιοι ότι πιστεύουν να τα πιστεύουν και να τα τηρούν στην πράξη...αν δηλαδή είστε εσείς χριστιανοί...καλό αστείο και αυτό, να είστε και να φέρεστε έτσι κιόλας. Aν και η χρυσή αυγή πιο πολύ με τον σατανισμό ασχολείται...γι' αυτό είναι έως σουρεαλιστικό να διαμαρτύρεται με τους παπάδες.
      Tώρα από πότε οι μπράβοι έγιναν τα παιδιά του λαού? !!!! κακόμοιρα που δουλεύουν από τα 13, πού στο οργανωμένο έγκλημα??? και βέβαια δεν είναι κακό να σταματήσεις το σχολείο για να δουλέψεις, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι αμόρφωτος, ή ότι είσαι...παίζει, αν ασχολήθηκες από μόνος μπορεί να είσαι πιο καλλιεργημένος και μορφωμένος από καθηγητή πανεπιστημίου...αν όχι είσαι αμόρφωτος και απλά πρέπει να το γνωρίζεις αυτό για τον εαυτό σου και να μην επικαλείσαι την ιστορία και τα αρχαία και πάει λέγοντας από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί και να ακούς και να μαθαίνεις και να μην νομίζεις πως τα ξέρεις όλα, να μην δικαιολογεις την άγνοια και την αμορφωσιά σου ψηφίζοντας ανθρώπους που είναι αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι, να θέλεις να είναι καλύτεροι από εσένα, όχι οι χειρότεροι της κοινωνίας. Kαι αν αρχαιολάτρες και περήφανοι έλληνες είχατε διαβάσει την πολιτεία του Πλάτωνα ούτε χρυσή αυγή, ούτε άλλα σκατά δεν θα είχαμε σε αυτή τη χώρα..?

      Delete
    6. Nα 'σαι καλά Διογένη!

      Delete
  71. απ'την αρχή έως το τέλος, προσυπογράφω το κείμενο σου

    ReplyDelete
  72. ...αυτο που ηθελαν παντως το καταφεραν! Τοσα μυαλα ενωμενα θα εκαναν την διαφορα, ενω τωρα...
    Ανθρωποι των ακρων υπηρχαν και μαλλον θα συνεχισουν να υπαρχουν.
    το μονο σιγουρο, η βια φερνει κ'αλλη βια.
    κριμα...

    ReplyDelete
  73. Αυτή η χώρα πάει για φούντο. Είναι τελειωμένη, πως το λένε; Εάν δεν είχαμε την κηδεμονία της ΕΕ ήδη θα είχαμε μια ωραιότατη "εθνοσωτήρια" δικτατορία όχι με έναν, αλλά με εκατοντάδες Παναγιώταρους να συντονίζουν τον στρατό των σκατόψυχων, αγράμματων, μικρών Ελληνάκων που έχουν πνίξει αυτόν τον τόπο.

    Ο σκατόψυχος Ελληνάκος έχει τόσα μπέσα που όταν τελείωσαν τα ρουσφετάκια, τα βολέματα κ του ήρθε το αβγό στον κώλο το γύρισε στην πολιτική που γουστάρει πραγματικά: του δρόμου και του ξύλου. Ανέκαθεν ο πολιτικός μας πολιτισμός στην σύγχρονη Ελλάδα ήταν μηδενικός. Δεν σκεφτόμαστε, δεν διαβάζουμε, δεν προβληματιζόμαστε, δεν σωζόμαστε με ΤΙ ΠΟ ΤΑ.

    Ανθρωπάκια θα ψηφίζουν ανθρωπάκια...

    ReplyDelete
  74. Πάντως ο συντάκτης πρέπει να νιώθει επιτέλους ικανοποιημένος, αφού μετά από τόσους μήνες που προσπαθούσε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους της Χ.Α., τόση φαιά ουσία που σπατάλησε και χρόνο που έχασε για να τους εξηγήσει το λάθος τους, κατάφερε επιτέλους να καταλάβει ότι για να ακουστεί σε τέτοιο κοινό, έπρεπε απλά να κόψει τις ευγένειες.
    Και να τους απευθύνεται με το μοναδικό όνομά στο οποίο τελικά ακούνε και απαντάνε: μαλάκες

    ReplyDelete
    Replies

    1. Sapienchia Jo, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δίκιο έχεις!

      Το κείμενο "Ave Caesar, morituri te salutant!" που απευθύνεται, με επιχειρήματα και με κόσμιο τρόπο, αποκλειστικά στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, διαβάστηκε 2.648 φορές, και είχε 27 σχόλια. Ενώ υπάρχει αναρτημένο εδώ και 11 ημέρες.

      Αυτό εδώ το κείμενο, με τίτλο "Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα!", έχει, προς το παρόν 171 σχόλια, και διαβάστηκε 30.207 (!!) φορές μέσα σε 34 ώρες!

      Delete
  75. Έτσι γαμώ τα θεία σας! βρωμεροί φασίστες, ελληναράδες του φτηνού πορνό, του γυαλισμένου αμαξιού, τσογλαναράδες μπουχέσες φουσκωτοί γαμώ την σημαία του φασισμού και γαμώ τα ανώμαλα, ρατσιστικά μυαλά σας.

    Αγάπη ρε μουνιά...Τι ξέρετε εσείς από αγάπη, γαμημένοι καλλιεργητές του μίσους?? Ε? Τσιράκια των μπάτσων, που δεν έχετε καταφέρει ούτε σε μια μπατσοσχολή να περάσετε να παίρνετε τα 700 Ευρουδάκια σας για να δέρνετε τον πατέρα, την μάνα και τον αδερφό σας που κατεβήκαν στο δρόμο, λίγο πριν τους πετάξουν οι πολιτικοί που ψηφίσατε στον δρόμο...

    Στο δρόμο ρε...νομίζετε ότι θα κερδίσετε? Ότι η ζωή είναι γήπεδο, τσαμπουκάς, τσατσιλίκι και ματσίλα, γαμώ τα κενά σας μυαλά γαμώ? Το τσιμέντο θα δαγκώσετε, τα δόντια σας θα σπάσουν στα κράσπεδα και στα νοσοκομεία που θα φιλοξενηθείτε θα σας φτύνουν και οι νοσοκόμες...Στο δρόμο θα καταλήξετε και εσείς ανεγκέφαλοι φασίστες του κώλου, βρωμερά μιάσματα της κοινωνίας, αποτυχημένοι άνθρωποι που δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι ελλάδα και έλληνες δεν υπάρχουν. Οι δωριείς κατέβηκαν απ τον βορρά, οι ίωνες και οι αιολείς ήρθαν από τη θάλασσα και τη μικρασία, οι μίνωες και ο πολιτισμός της σαντορίνης ήταν επηρεασμένοι από τους αιγυπτίους...Αυτή ήταν και είναι η Ελλάδα ηλίθιοι που θα νομίζετε οτι ο Ελύτης ήταν και αυτός κομμουνιστής αλήτης..Αυτή είναι η ιστορία μας γεμάτη μετανάστευση, πολέμους με τους γείτονες και μερικούς κομπλεξικούς ηγέτες που αντί να κάτσουνε στην ευλογημένη αυτή γη, ήθελαν να επεκταθούν και να κατακτήσουν τους γειτονικούς λαούς, πολεμόχαρα ζώα που έχετε για είδωλα, ηλίθιοι ανιστόρητοι...

    Αλλά την ιστορία που σας αραδιάζει αυτός ο κομπλεξικός κοντός που έχετε για αρχηγό, αυτός που θέλει να έχει κοντά του όμορφα αγόρια με μπράτσα χωρίς μυαλό για να τους πιάνει το κωλαράκι, αυτός ο ανώμαλος λακές του χίτλερ, αποτυχημένος άνθρωπος σαν και τον δολοφόνο φύρερ του, αυτός που βρήκε εναν κασιδιάρη, εναν μπράβο της νύχτας, εναν σωσία του οδυσσέα ανδρούτσου μονο στο μουστάκι, και ένα τσίρκο από ξεβράσματα της κοινωνίας, αυτός που φίλαγε το χέρι της Ντόρας και έγλυφε το παπάρι του Πλεύρη κρυφά...Ιστορία του ανθρώπου θα σας μάθω εγώ ρε μαλάκες ανεγκέφαλοι μετεξεταστέοι στο πανεπιστήμιο των ηλιθίων??

    Θα σας μάθω λοιπόν τομάρια! Ο άνθρωπος είναι ζώο που μετακινείται, καταλαμβάνει χώρες, μένει εκεί και μεγαλώνει οικογένειες, και ξαναμετακινείται για να διαδώσει τον πολιτισμό του, για να βρεί δουλειά και γή, μετακινείται για να ζήσει! Άνθρωπος = Μετανάστης εξ ορισμού και ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε...Εσείς δηλαδή όλοι και οι δύστυχες οικογένειές σας, που δυστυχούν όπως και των 'εχθρων' σας, εσείς όλοι είστε από την Αθήνα? Εδώ γεννηθήκανε οι παππούδες σας ρε γαμημένοι προδότες, οι παππούδες σας που μπορεί να δολοφονήθηκαν ή να πεθάναν της πείνας από τους πνευματικούς σας ηγέτες ναζί, γαμημένοι προδότες ξαναλέω..

    ReplyDelete
  76. Προδότες από το ίδιο το DNA για μερικούς από εσάς, απευθείας απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, δωσίλογων του εμφυλίου, που όταν ήρθε ο κατακτητής ναζί, έσκυψαν το κεφάλι και πρόδωσαν τον γείτονα τους για να τη βγάλουν καθαροί?? Σε αυτούς θέλετε να μοιάσετε??

    Η μήπως θέλετε να πουλήσετε το αντριλίκι που σας έμαθαν τα μεγάλα σάπια αρχίδια της χώρας: ο Θέμος, ο Κωστόπουλος, ο Πρετεντέρης, ο Κόκκαλης, ο Κούγιας... Αυτοί ρε που φαληρίζουν ο ενας μετά τον άλλο και μετά χαράς τους πέρναγαμε ένα λαικό δικαστήριο στο σύνταγμα αυτούς και τους μπράβους τους...

    Για τους παπάδες που διδάσκουν την αγάπη και σκίζουν αφίσες μιας θεατρικής παράστασης...τί να σας πώ? αγάμητοι είναι και η αγαμία τους χτύπησε την κούτρα...αγάμητοι και πλούσιοι, με περιουσία που δεν φορολογείται, αλλά φορολογούνε εσάς γαμημένα ηλίθια φασιστάκια και τις δύστυχες οικογένειες σας, που δεν έχουν να φάνε και να δουλέψουν, αλλά προσκυνάνε τα γυαλιστερά ράσα της ορθοδοξίας που θα τους σώσουν...Κούνια που σας κούναγε...

    Σταματήστε λοιπόν να πετάγεστε σαν την πούτσα απ το βρακί, που μου πήρατε και 8% και σας άνοιξε το σουφράκι και το τσεπάκι..Αλλάξτε μυαλά όσο είναι καιρός..Αγαπήστε την χώρα σας που περνάει κρίση..Ψάξτε για δουλειά της προκοπής και όχι της ντροπής σαν τους αδερφούς σας μπάτσους που βαράνε κόσμο που δεν έχει να ζήσει και μετά τη γυναίκα τους στο σπίτι, οι ψυχοπαθείς..και αν δεν βρείτε δουλειά, δεν φταίνε οι μετανάστες..

    Φταίτε πρωτα πρωτα εσείς και η αμορφωσιά σας, ύστερα οι πολιτικοί που ψηφίζετε που μας φέρνουν όλους σε εμφυλιακά αδιέξοδα, και στο τέλος φταίει το καπιταλιστικό σύστημα που υποδουλώνει την ψυχή του ανθρώπου και υποβιβάζει τις ζωές μας...

    Άντε γειά, τα πα και ξαλάφρωσα!
    Respect στον Διογένη!
    Γαμώ τον φασισμό, αγαπώ τη ζωή και την κοπελιά μου!

    ReplyDelete
  77. Καθάρματα αριστεροί , φονιάδες και δολοφόνοι των Ελλήνων !!!!....σταλινοφασίστες συνεργάτες των κομιτατζήδων βουλγάρων , "πατριώτες" του κώλου και φερέφωνα της ΕΣΣΔ , άναδρες γυναικούλες και πουλημένα τομάρια !!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
    ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΑΜΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ καθηγητά πολιτικής φιλοσοφίας, η ΕΣΣΔ δεν υπάρχει πια, εδώ και 21 χρόνια. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να συνδεθείτε στο ιντερνέ και να κάνετε download τον καινούριο ανανεωμένο παγκόσμιο πολιτικό χάρτη.

      Delete
  78. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  79. Χαίρομαι που βλέπω τόσους αντιφασίστες γαματους αγάπη για το συνάνθρωπό τους. Που δέχονται αξιωματικά, οτι όποιος είναι χριστιανός, είναι και φασίστας. Οποιος αγαπάει την πατριδα του είναι και φασίστας. Όποιος σέβετε την ιστορία του είναι φασίστας. Οποιος σέβετε την σημαία της χώρας του είναι φασίστας. Αφου λοιπόν δεν σας κάνουν όλα αυτά που εδω και αιώνες αντιπροσωπευουν αυτη την χώρα, γιατι δεν πάτε να ζήσετε αλλού? Αφηστε μας, όλους εμας που δεν είμαστε φασίστες χρησαυγητες, αλλά Ελληνες που πιστευουμε καπου και αγαπαμε την Ελλάδα, να ζησουμε όπως θέλουμε? Α και φευγοντας πάρτε μαζί σας και τους χρυσαυγητες γιατι μας τα έχουν ζαλίσει και αυτοί. Το να αγαπας την πατριδα σου ΔΕΝ ειναι φασισμός. Αλλά έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα και νομίζετε οτι γαμάτε. Οποιος δεν είναι μαζί σας δεν είναι υποχρεωτικα χρυσαυγητης. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συγγνώμη, αλλά πουθενά δεν λέω αυτά που μου προσάπτεις. Δεν είπα σε κανέναν τί να πιστεύει και τί όχι. Όσο αυτό που πιστεύει κάποιος είναι μια ιδιωτική υπόθεση, δεν αφορά κανέναν άλλο.

      Έχω γνώμη για αυτά που συνηθίζουν να πιστεύουν οι άνθρωποι, αλλά αυτή η γνώμη είναι δική μου προσωπική υπόθεση, δεν προβάλλω τη γνώμη μου ως απόλυτη αλήθεια, και τη λέω όταν, και μόνο όταν, μου τη ζητήσει κάποιος. Και μάλιστα με προσοχή, να μην προσβάλλω.

      Με ποιούς έχω πρόβλημα; Με αυτούς που θέλουν να με αναγκάσουν να υπακούσω στην αλήθεια τους. Με αυτούς που επιτίθενται σε συνανθρώπους μου. Με αυτούς που αδικούν στο όνομα της, όποιας, πίστης τους. Με αυτούς που μαχαιρώνουν, χτυπούν, και ουρλιάζουν για να επιβάλουν την "αλήθεια" τους.

      Αυτούς, και θα τους βρίσω, και θα τους προσβάλλω, και θα προσπαθήσω να τους σταματήσω.

      Γι αυτό και αν διαβάσεις πιο προσεκτικά, δεν βρίζω τη δική σου παναγία, σημαία, ή Ελλάδα. Βρίζω εκείνη την παναγία, σημαία, και Ελλάδα, που έχουν στο μυαλό τους οι Χρυσαυγίτες, οι φασίστες, και οι ταλιμπάν της ορθοδοξίας.

      Delete
  80. Ρε παιδιά εντάξει να συμφωνήσω με όσα λέτε. Προσωπικά θεωρώ πως η παράσταση είναι χαζή. Οστόσω η ΧΑ κακώς έκανε τα όσα έκανε. Όμως γιατί δεν λέτε τα ίδια και για τους μουσουλμάνους που έκαναν τόσα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας για την ταινία του Μωάμεθ που και στην τελική δεν την δημιουργήσαμε εμείς; Γιατί το κόμματα δεν συμπαραστάθηκαν στον σκηνοθέτη της ταινίας και γιατί δεν μιλήσανε για ελευθερία λόγου; Γιατί δεν καταδίκασε κανείς τα επεισόδια με τους μουσουλμάνους; Εδώ δηλαδή η τέχνη δεν έχει όρια; Και γιατί αφού έχουμε ελευθερία λόγου την Βούλα Παπαχρήστου την καταδικάσανε για το "ρατσιστικό" σχόλιο της;
    Γιατί κανείς από εσάς δεν παίρνει θέσεις για τα επεισόδια του 85 για την ταινία Ελένη που μιλάει για το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών και το Κ.Κ.Ε. απειλούσε με βόμβες τους κινηματογράφους και προπυλάκισε τους θεατές; Για όσους δεν γνωρίζουν απλώς παραθέτω το παρακάτω κείμενο που δίνει κάποιες πληροφορίες για το κείμενο:

    "Το βιβλίο "Ελένη" του συγγραφέα Νίκου Γκατζογιάννη μεταφέρθηκε με τον ίδιο τίτλο στη μεγάλη οθόνη το 1985, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μάλκοβιτς και την Κέιτ Νέλιγκαν, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου απαγόρευσε τα γυρίσματα σκηνών στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους όπου επρόκειτο να γίνουν αρχικά (τελικά έγιναν στην Ισπανία).

    Ο Νίκος Γκατζογιάννης ήταν ο μοναχογιός, το μοναδικό αγόρι της Ελένης και του Χρήστου Γκατζογιάννη, που γλύτωσε το παιδομάζωμα των κομμουνιστοσυμμοριτών αλλά το ακριβοπλήρωσε με την δολοφονία της μάνας του. Στο βιβλίο του, εξιστορεί την καταδίκη και εκτέλεση της μητέρας του Ελένης, επειδή δεν παρέδωσε τον γιο της κατά το παιδομάζωμα στους συμμορίτες αντάρτες της αριστεράς.

    Η ταινία προβλήθηκε για λίγες ημέρες και στην Ελλάδα αλλά λόγω πολιτικών πιέσεων και επεισοδίων που προκλήθηκαν από την αριστερά με επιθέσεις στους θεατές, τελικά η προβολή της διεκόπη. Το βιβλίο μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και ανακηρύχτηκε καλύτερο βιβλίο για το 1984 από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου. Μιλούσε για το παιδομάζωμα που έκαναν οι κομμουνιστοσυμμορίτες."
    Καλά όχι βέβαια ότι και οι δεξιοί δεν κάνανε εγκλήματα αλλά φντάζομαι τι θέλω να σας πω.

    Και στην τελική ρε παιδιά τι θα πει τέχνη; Τι θα πει πολιτισμός; Τι θα πει φασισμός; Τι θα πει ανθρωπότητα; Πως να προσδιορίσει κάποιος αυτές τις έννοιες; Αυτά τα ρητορικά ερωτήματα; Και τι είναι τελικά το αντικειμενικό σε αυτό το κόσμο; Εγώ λέω πως κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση όλα τα βλέπουμε μέσα από την δική μας κρίση. Είδα επίσης πως πολλοί από εσάς λέτε ότι ντρέπεστε που είστε Έλληνες κτλ κτλ. Και δηλαδή τι περιμένετε ρε παιδιά για να ξαναγίνετε περήφανοι ως Έλληνες; Να ξαναφυτρώσει ένας Σωκράτης; Δεν καταλαβαίνετε ότι Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο; Δεν καταλαβαίνετε ότι εμείς θα την κάνουμε καλύτερη; Από μόνο του το κράτος ή η Ελλάδα θα γίνουν καλύτερα; Διαφθορά υπήρχαν σε όλες τις κοινωνίες σε όλες τις εποχές η διαφθορά δεν είναι ικανή όμως να σβήσει την αξία ενός λαού. Το διαμάντι και στις λάσπες να το πετάξεις παραμένει διαμάντι. Και δηλαδή στην αρχαία Ελλάδα νομίζετε δεν υπήρχε διαφθορά; Εγώ σας λέω πως στην αρχαία Ελλάδα ήταν 1000 φορές χειρότερα τα πράματα. Στην ελληνική επανασταση ο Μιαούλης, η Μπουμπουλίνα ήταν φραγκοφονιάδες, ο Καραϊσκάκης αρχικά ήταν δοσίλογος και είχε σχέσεις με τους Τούρκους. όμως οφείλουμε να αγωνιστούμε για την χώρα μας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Η ελευθερία του λόγου οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Καταδικάζω κι εγώ μαζί σου όλους αυτούς που λες. Άλλωστε ο καθένας οφείλει να είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει (και κάνει).

      Μόνο που στην περίπτωση των Χρυσαυγιτών, δεν είναι τα λόγια τους το πρόβλημα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τραμπούκοι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι. Οι άνθρωποι αυτοί σφάζουν ανθρώπους.

      Και μην ξεχνάς πως ο εκφασιμός της Ελλάδας είναι ένας ορατός κίνδυνος.

      Στο δια ταύτα: Με αφορά το ζήτημα του εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας πολύ περισσότερο, από το αν οι μουσουλμάνοι φρίκαραν με μια ταινία, ή αν οι ΚΚέδες έχουν κολλημένους εγκεφάλους.

      Delete
  81. Τώρα όσον αφορά εμένα είμαι εθνικιστής. Μιλάτε πολλοί από εσάς για ρατσισμό, για πολυπολιτισμικότητα, για οικουμενική ανθρωπότητα εγώ όμως γνωρίζω, πως κοσμοπολίτης δεν γίνεσαι αν δεν περάσεις μέσα από το στάδιο του εθνικιστή. «Μόνο εμείς,οι εθνικιστές όσοι νοιώθουμε την δική μας την πατρίδα, μπορούμε να νοιώσουμε και των άλλων τις πατρίδες. Πρώτα πρέπει να νοιώσω τον εαυτό μου καλά, έπειτα καλά το έθνος μου και έτσι φθάνω στην ανθρωπότητα. Όσοι λένε πως είναι κοσμοπολίτες και δεν περνούν από όλα αυτά τα στάδια δεν μπορούν να νοιώσουν την ανθρωπότητα» -Ίωνας Δραγούμης. Επίσης θέλω να απαντήσω στον Theodamian σε αυτά που έγραψε για τους εθνικιστές περί κεφαλαίου, καθαρών φυλών κτλ. Κατ'αρχήν για μας τους εθνικιστές υπάρχουν καθαρές φυλές. Αλλά καθαρή φυλή δεν είναι η φυλή που δεν έχει δεχτεί προσμίξεις αλλά η φυλή που έχει αφομοιώσει με αρμονικό τρόπο τα εξωγενή για αυτήν στοιχεία. Άλλωστε το έθνος για μας τους εθνικιστές δεν αποτελεί ένα υπαρκτό αλλά πνευματικό πάνω από όλα γεγονός. Αποτελεί την ενσυνείδητον ομάδα ανθρώπων με κοινά όνειρα και στόχους, αλλά χωρίς να λησμονούμε και το όμαιμον, χωρίς αυτό βέβαια να γίνεται ο ένας και μοναδικός σκοπός.Επίσης το έθνος τυγχάνει αδεσμευτον χωρικός και απεριόριστων χρονικώς. Είναι λάθος όταν αναφερόμαστε στο έθνος των Ελλήνων να εννοούμε μόνο την σημερινή γενιά, καθώς το έθνος έχει και μεταφυσική έννοια, δηλαδή εθνος νοείται όλων των παρελθουσών γενεών συν των μελλουσών να έλθουν. όπως είπε και ο Παλαμάς."Χρωστάμε σ'όσους ήλθαν,πέρασαν-θα έλθουν,θα περάσουν - κριταί θα μας δικάσουν - οι αγέννητοι, οι νεκροί. Όσον αφορά το καφάλαιο για τους εθνικιστές δεν υπάρχει καν κεφάλαιο. Η φιλοσοφία του εθνικισμού στηρίζεται πάνω στον πνευματικό μονισμό, κατά τον οποίο η αρχή του κόσμου βασίζεται στο πνεύμα (πνευματοκρατία) και ο μόνος αληθινός κόσμος είναι ο κόσμος των ιδεών. Για μας ο άνθρωπος δεν γίνεται ευτυχισμένος με το κεφάλαιο ούτε αγωνίζεται για να του αυξήσουμε τους μισθούς σε τεράστιο αριθμό. Ο άνθρωπος οδηγείται στην αλήθεια όχι με τα λεφτά άλλα με τον ιντουισιονισμό (ενορασιοκρατία) κατά την οποία σύμφωνα με τον Πλάτωνα η διαίσθηση επενεργούσα στο βάθος της ψυχής μας φέρνει σε άμεση επικοινωνία με την αλήθεια, η οποία αναδύεται τινα αιφνιδίως εντός της συνειδήσεως μας. Επίσης πιστεύουμε σε μια άποψη κοινωνιολόγων του 18ου αιώνα από την οποία εδραιώνεται ο νόμος της αρμονικής συναρτήσεως μεταξύ πνεύματος και ύλης. Κατά την οποία αν ο υλισμός ξεπεράσει την πνευματοκρατία τότε το μέσον μετατρέπεται σε σκοπό και συναγωνίζεται τον ένα και μοναδικό σκοπό. Στον εθνικισμό δεν υπάρχουν τάξεις αντικρουόμενες αλλά υπάρχει η αρχή της ενότητας. Οι εθνικιστές δεν αγωνιζόμαστε για να φύγουν οι νταβατζήδες από την εξουσία και να έρθουν στην θέση τους οι κομισάριοι. Όπως έλεγε ο Πλάτωνας η ισχύς εν τη ενώσει. όλοι οι άνθρωποι έχουν έναν και μοναδικό σκοπό και αυτός ο σκοπός είναι να φτάσουν στο τέλειο. Ο εθνικισμός απορρίπτει την αισιοδοξία (optimismus) ότι ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος, αλλά απορρίπτει και την απαισιοδοξία (pessimismus), κατά την οποία ο κόσμος είναι ο χειρότερος, αλλα πιστεύουμε στην βελτιοδοξία (meliorismus) κατά την οποία ο παρών κόσμος δεν είναι ούτε ο καλύτερος ούτε ο χειρότερος αλλά εναπόκειται εις τον άνθρωπο δια τους συνεχούς αγώνος να βελτιώσει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο κόσμος γενικώς και η ζωή ειδικώς. (συνέχεια...)

    ReplyDelete
  82. ...Συνέχεια... Τέλος οι εθνικιστές απορρίπτουν τον ιμπερεαλισμό και δεν επιζητούν την καταπίεση των λαών στο όνομα μιας άρειας φυλής αλλά μας ενδιαφέρει να δίνουμε σε άλλα έθνη την τεχνογνωσία και τον πολιτισμό μας για την προαγωγή της ανθρωπότητας πράγμα το οποίο αποτελεί την έννοια του Φυλετικού ανθρωπισμού, ο οποίος αποτελεί και τον αληθινό ανθρωπισμό. Πρέπει να συνητοποιήσουμε πως δεν θέλουμε ένα κράτος το οποίο να δίνει αστρονομικούς μισθούς και συντάξεις. Κακά τα ψέματα σε αυτόν τον κόσμο με άδεια χέρια φτάνουμε και με άδεια χέρια φεύγουμε. Για μας το κράτος πρέπει να προασπίσει τον αληθινό πολιτισμό, που αποτελεί την αδιάσπαστη ενότητα των πνευματικών αξιών κεντρομόλων περί μιας ηθικής ιδέας. Αυτός ο πολιτισμός είναι αιώνιος διότι εδράζεται στις πνευματικές αξίες, οι οποιες λόγω της ουσίας τους είναι απόλυτες και συνυφασμένες με την πνευματικότητα της ανθρώπινης φύσεως, όπως συμβαίνει με το θάρρος την αγάπη, την αυτοθυσία κτλ. Ισως να είναι άσχετα τα όσα λέω με το θέμα της ανάρτησης αυτής, απλά σαν εθνικιστής που είμαι θεωρώ πως είναι χρέος μου να αναδείξω το αληθινό πρόσωπο του εθνικισμού... Ευχαριστώ για το βήμα που μου δόθηκε

    ReplyDelete
  83. Ετσι ρε σκυλε πες τα γιατι καποιος πρεπει να βρεθει με αρχιδια να τα πει γαμω τον αντιχριστο μου

    ReplyDelete
  84. Οταν μια χωρα ασχολειτε με μια καραφλοχοντρη φασιστιστικη αμορφωτη ψυχασ8ενικη κουραδα αντι να εχει φροντισει τα δεοντα(δηλαδη η να την εχει μορφωσει,η να την εχει πισω απο τα σιδερα,η σε ψυχιατρικη μοναδα) τοτε αυτη η χωρα ειναι καταδικασμενη..Την ευ8υνη την εχουμε ολοι για αυτα τα βοθρολυμματα....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπουργος Πολιτισμου:Παναγιωταρος....Υπουργος Παιδειας και Θρησκευματων:Eλενη Λουκα....Υπουργος Προστασιας Πολιτη: Κασιδιαρης....Τρομακτικο????Ειναι η Ελλαδα που δημιουργησαμε ολοι μας τα τελευταια 30 χρονια....

      Delete
  85. Μπράβο ρε Διογένη, χώσε και άλλο. Είμαι εδώ και δύο μήνες στην Αγγλία για δουλειά και οι συνάδελφοί μου με ρωτάνε αν είμαστε Ιραν. Μας έχουν κάνει ρεζίλι διεθνώς οι χρυσαυγίτες, πιο πολύ και από το χρέος μας, γιατί τουλάχιστον για το χρέος αναγνωρίζουν ότι δεν φταίει ο λαός. Δεν το χωνεύουν πως μια χώρα που πολέμησε και αντιστάθηκε στους ναζί στον Β.Π.Π. έχει ένα τέτοιο μόρφωμα μέσα στο κοινοβούλιο.

    ReplyDelete
  86. Ε, εσύ που έγραψες αυτές τις μαλακίες που ούτε καν διάβασα μετά την 5η γραμμή........Είσαι πολύ μαλάκας ρε μαλάκα....αχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. κι έκανες τον κόπο να μου αφήσεις μήνυμα για 5 γραμμές που διάβασες; Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι πολύ καλός!

      Delete
  87. Γαμάω την Αλβανία σου μαλάκα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ερωτικά του καθενός, και το ποιός γαμάει ποιά δεν με ενδιαφέρουν...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...